Ocean Waste Plastic auttaa poistamaan muovia meristä

Ocean Waste Plastic auttaa poistamaan muovia meristä

Julkaistu 2.6.2021

Osa GOSH Copenhagen -tuotteiden pakkauksista valmistetaan merestä kerätystä Ocean Waste Plastic -kierrätysmuovista. OWP-kierrätysmuovia kerätään valtameristä, joista ja niiden rannoilta.

Kestävän kehityksen arvot ja kierrättäminen näkyy tärkeänä osana kosmetiikkamerkki GOSH Copenhagenin toimintaa. Tästä yhtenä esimerkkinä on Ocean Waste Plastic –yhteistyö Pack Tech -yrityksen kanssa. Yhteistyön avulla mereen kertynyttä muovia kerätään, kierrätetään ja käytetään GOSH-tuotteiden pakkausten valmistuksessa.

Kierrätysmuovista valmistettu muovi on laadultaan yhtä hyvää kuin uusikin, mutta sen valmistaminen tehtaissa vähentää 56 prosenttia hiilidioksidipäästöjä verrattuna uuden muovin valmistamiseen. Tämän lisäksi kierrätysmuovin valmistaminen kuluttaa 85 prosenttia vähemmän energiaa ja vähentää 75 prosenttia kasvihuonepäästöjä sekä säästää kaksi kertaa niin paljon energiaa kuin sen polttaminen jätteenkäsittelylaitoksessa. Muovin kierrättämisellä on myös työllistävä vaikutus.

GOSH KCM kuvitus 680x643 Ocean Waste Plastic

Ocean Waste Plastic -yhteistyössä kehitettyjä GOSH-tuotteita ovat:

  • Chameleon Foundation -meikkivoide
  • Chameleon Primer Anti-Wrinkle -pohjustaja
  • Catchy Eyes Drama -ripsiväri

Chameleon Foundation -meikkivoiteen pakkauksesta 40 prosenttia on valmistettu merestä saadusta kierrätysmuovista. Jokainen meikkivoiteen pakkaus auttaa poistamaan 10 muovikassia meristä. Vastaavaa pakkausta on käytetty Chameleon Primer Anti-Wrinkle pohjustusvoiteessa. Catchy Eyes Drama -ripsivärin pakkauksesta 50 prosenttia on kierrätysmuovia. Jokainen myyty ripsiväri auttaa poistamaan kaksi muovikassia valtameristä.

Löydät Ocean Waste Plastic ja muut GOSH-valikoiman tuotteet nyt valituista K-Citymarketeista.