HERÄTÄ IHOSI HEHKU [VALO] NORDIC-C TUOTTEILLA

HERÄTÄ IHOSI HEHKU [VALO] NORDIC-C TUOTTEILLA

Päivitetty 24.2.2023

Talven jäljiltä iho saattaa olla samea, ja kaivata ekstrakosteutusta sekä hoitoa. Herätä ihosi hehku kevääksi ikonisten LUMENE [Valo] Nordic-C ihonhoitosarjan tuotteilla.

Uudistuneet Kirkastava hyaluronitiiviste ja Heleyttävä silmänympärysvoide ovat täynnä ihoa heleyttävää tehoa, kun pohjoinen lakka, C-vitamiini ja hyaluronihappo yhdistyvät polyglutamiinihappoon. Tuotesarja saa myös uutena lisäyksenä Heleyttävän silmänympärysseerumin. Tuotteet ovat kaikkien LUMENEn ihonhoitotuotteiden tapaan vegaanisia.

LUMENE Nordic-C Valo image article 680 fiiliskuva

Tutustu ihaniin [Valo]-tuotteisiin:

  1. Puhdistus on ensimmäinen askel hehkuvaan ihoon. Kirkastava puhdistusbalsami sulattaa meikin tehokkaasti ja puhdistaa ihon jättäen sen miellyttävän tuntuiseksi.

lumene valo puhdistusbalsami

  1. LUMENEn rakastettu hyaluronitiiviste heleyttää ihoasi nyt entistä tehokkaammin! Ikonisen seerumin uudistettu koostumus sisältää kolminkertaista hyaluronihappoa ja polyglutamiinihappoa tuoden iholle ennennäkemätöntä pohjoista hehkua.

lumene valo glowboost

  1. Uusi Heleyttävä silmänympärysseerumi tarjoaa välitöntä heleyttä ja kosteutusta silmänympärysalueelle. Viilentävä applikaattori auttaa vähentämään alueen turvotusta.

lumene valo silmanymparysseerumi

  1. Uudistettu Heleyttävä silmänympärysvoide auttaa häivyttämään silmänympärysalueen tummuutta ja ryppyjä tuoden kasvoille virkistyneemmän ilmeen. Hajusteeton.

lumene valo heleyttava silmanymparysvoide

  1. Lukitse kosteus Heleyttävällä päivävoiteella SK15, joka suojaa kevätauringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä ja antaa välittömän hehkun iholle.

lumene valo heleyttava paivavoide