Koe lumoavan kimmoisa iho

Koe lumoavan kimmoisa iho

Päivitetty 26.9.2022

Ihon ikääntyminen alkaa näkyä tyypillisesti jo noin 30 vuoden iässä, kun ihon luonnollinen kollageenintuotanto alkaa vähentyä. Tällöin on hyvä aika alkaa käyttää ihonhoitotuotteita, jotka auttavat pitämään ihon kimmoisana ja hyvinvoivana.

LUMENE on lanseerannut [Lumo]-tuotesarjaan kaksi uutuutta: Kimmoisuutta lisäävän kollageeniseerumin ja Kimmoisuutta lisäävän silmänympärysseerumin. Tuotteet vaikuttavat ihon kollageenin vähenemisen merkkeihin ja auttavat kliinisesti testatusti* tekemään ihosta kiinteämmän ja joustavamman näköisen sekä vähentämään selvästi pienten juonteiden ja ryppyjen näkymistä. Tuotteet sisältävät innovatiivista vegaanista kollageenia, pohjoista puolukkavettä ja kolminkertaista hyaluronihappoa.

Kliininen testi, in vivo, n=30–33, 2022, käyttö kaksi kertaa päivässä. Tulokset paranevat jatkuvassa käytössä.

Ota kokeiluun innovatiiviset uutuudet

[Lumo] Nordic Bloom Kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi Hajusteeton geelimäinen seerumi auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kimmoisuuden, häivyttää ihon kollageenin vähenemisen merkkejä, kuten ryppyjä ja elastisuuden menetystä sekä tehokosteuttaa ihoa. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta. Vieläkin tehokkaampia tuloksia saadaksesi käytä ennen seerumia.

Lumene LUMO Nordic Bloom Vegan Collagen Essence 480

[Lumo] Nordic Bloom Kimmoisuutta lisäävä silmänympärysseerumi Auttaa silottamaan silmänympärysihoa, palauttamaan ihon luonnollisen kimmoisuuden ja häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä. Viilentävä metalliapplikaattori hieroo silmänympärysihoa virkistävästi. Hajusteeton. Käyttö: Levitä pieni pisara silmänympärysiholle applikaattorilla ja taputtele ylimääräinen tuote iholle. Käytä yksin tai yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa. Voit käyttää tuotetta myös huultenympärysiholla.

Lumene LUMO Nordic Bloom Vegan Collagen Eye Serum 480