Hiero iho heleäksi – kokeile tehokasta kuivakuppausta

Hiero iho heleäksi – kokeile tehokasta kuivakuppausta

Julkaistu 19.7.2022

Kasvojen kuivakuppaus eli imukuppihieronta vilkastaa lymfa- ja verenkiertoa. Säännöllinen kasvohieronta auttaa kirkastamaan ihon, tuomaan kasvoille hehkua ja kiinteyttämään ihoa.

Hiero posket ja otsa isolla kupilla ja silmänaluset pienellä. Käytä joko painelevaa tai liu’uttavaa tekniikkaa. Paina kuppi iholle, vedä sitä irti ihosta ja purista, jotta kuppi irtoaa. Etene näin koko kasvot keskeltä reunoja kohti. Jos liu’utat kuppia, vedä sitä iholla ja irrota kasvojen reunalla. Toista koko kasvoille. Voit myös yhdistellä molempia tekniikoita.

Käytä imukuppihieronnan alla kasvoöljyä tai seerumia, jotta kuppi liukuu iholla. Aloita maltillisesti, jotta et saa mustelmia. Pieni punoitus kuuluu kuitenkin asiaan, kun ihon verenkierto vilkastuu.

Näin onnistut:

  1. Aloita kuivakuppaus leuasta. Paina kuppi leuan kärkeen ja irrota puristamalla. Siirrä kuppia ja etene näin kohti leukaperää. Voit myös liu’uttaa kuppia pitkin ihoa alueittain ja irrottaa kupin lopuksi ihosta puristamalla sitä.

kuivakuppaus_1 2. Paina kuppi suupieleen. Painele tai liu’uta kohti korvannipukkaa.

kuivakuppaus_2 3. Paina kuppi nenänpieleen ja painele tai liu’uta sitä pitkin poskiluuta kohti korvaa.

kuivakuppaus_3 4. Käsittele silmänympärykset varoen painelutekniikalla. Älä vie kuppia aivan lähelle silmää.

kuivakuppaus_4 5. Käsittele otsan vaakajuonteet kupilla liu’uttamalla tai painelemalla sitä keskeltä kohti ohimoita. Hiero kiukkuryppykohta kulmien välistä ylös hiusrajaan asti.

Vinkki! Jos kärsit silmäpusseista, kokeile kuivakupata silmänalusiin aamuisin painelemalla niitä imukupilla. Se vie vain muutaman minuutin, mutta lievittää tehokkaasti turvotusta.

kuivakuppaus kupit K-Citymarketista löydät nyt silikonista valmistetut Iberon kuivakuppauskupit kasvoille. Ibero Imukupit kasvoille 12,90 €.

Uusi Kauneuskuvasto on ilmestynyt - selaa kuvastoa ja löydä parhaat tuotteet ja tarjoukset!