Hoida kynnet ja kädet kevätkuntoon - avainsana on kosteutus

Hoida kynnet ja kädet kevätkuntoon - avainsana on kosteutus

Julkaistu 21.4.2023

Karkkiranskis kynsiin kiitos! Kynsilakka näyttää kivalta, kun hoidat kädet ja kynnet kuntoon oikeilla tuotteilla ennen lakkausta.

Anna käsillesi kosteuskylpy

Peseminen, kylmyys ja aurinko kuivattavat käsien ihoa. Valitse käsivoide ihotyyppisi mukaan. Koostumuksissa riittää valinnanvaraa hyvin kevyestä rasvaiseen. Jos et tykkää rasvaisesta tunteesta, rasvaa kätesi illalla ja vedä niiden suojaksi puuvillahanskat.

Käytä öljyä kynsinauhoille – huomaat eron

Repsottavien kynsinauhojen hoitoon on yksi tuote ylitse muiden: kynsinauhaöljy. Se imeytyy riittävän syvälle ja tekee kynsinauhoista joustavat. Kun käytät öljyä kerran tai kaksi päivässä, kynsinauhasi pysyvät pehmeinä, ja ne on helppo työntää pois kynnen päältä manikyyritikulla. 

Tuplaviilaus takaa siistit kynnet

Viilaaminen on leikkaamista hellävaraisempi tapa lyhentää kynnet. Lasiviila on varma vaihtoehto: voit viilata sillä huoletta molemiin suuntiin. Jos kynsiesi pinnat ovat epätasaiset, siisti ne buffer-viilalla. Sillä voi viimeistellä myös kynsien päät.

Käytä aurinkosuojaa päivittäin

Kädet saavat osakseen runsaasti säteilyä, minkä vaikutukset huomaa viimeistään keski-iässä. Kämmenselkiesi iho pysyy kauniina ja tasaisen värisenä, kun rasvaat ne tunnollisesti aurinkosuojan sisältävällä käsirasvalla tai aurinkovoiteella. Lisää sitä käsienpesun jälkeen.

Vinkki! Kynnen muoto on makuasia, mutta viimeisin kynsimuoti suosii luonnollista muotoa.

Veikeä värisuora

KCM kauneus kevat2023 kynnet tuote2 680x420 Laventeliunelma

Täydellinen sävy myös varpaisiin. Sähäkän vaaleanvioletti Essie Nail Lacquer -kynsilakkasävy Don’t Burst my Bubble 13,90 €.

KCM kauneus kevat2023 kynnet tuote3 680x420 Voikukka

Minikokoiset lakat ovat näppärät vaihtelunhaluiselle. Mavala Mini Nail Polish -kynsilakkasävy Malapascua 4,99 € .

KCM kauneus kevat2023 kynnet tuote1 680x420 Karkkiranskis

Kiinnitä minuuteissa, nauti jopa viikko. Herkullisen pastelliväriset Kiss Voguish Fantasy Nails Disco Ball -tekokynnet 7,92 € (9,90 €).