Mavalan kynsienhoitovinkit talven ja desinfioinnin kuivattamille kynsille

Mavalan kynsienhoitovinkit talven ja desinfioinnin kuivattamille kynsille

Päivitetty 8.1.2021

Talven kylmä ilma sekä viime kuukausien runsas käsien pesu ja desinfiointi on kuivattanut käsiämme ja kynsiämme entistä enemmän. Mavalan laaja hoitotuotevalikoima auttaa kyntesi kuntoon pienellä vaivalla.

Tässä muutama täsmätuote Mavalalta helppoon ja vaivattomaan käsien hemmotteluun:

  • Mavapen-kynsinauhakynä kulkee mukana ja sitä on helppo lisäillä pitkin päivää kuiville kynsinauhoille.
  • Cuticle Cream -kynsinauhavoide sopii päivittäiseen käyttöön kuiville kynsinauhoille. Se estää kynsinauhoja kuivumasta ja repeilemästä, antaen näin kynsille huolitellun ja kauniin kehyksen. Kun levität illalla ennen nukkumaan menoa, kynsinauhavoide imeytyy rauhassa yön.
  • Scientifique K+ -kynnenkovettaja on loistava tuote liuskoittuville ja lohkeileville kynsille. Se vahvistaa kynnen kärkeä, joka on kynnen haurain kohta. Tuotetta levitetään kynsien kärkiin 2-3 kertaa viikossa välttäen kynsinauhoja ja ihoa kynttä kovettavan vaikutuksensa takia.
  • Mava-Strong -aluslakka on helppo ja monikäyttöinen tuote pehmeille ja katkeileville kynsille. Se tekee kynsistä paksummat ja kestävämmät aktivoimalla keratiinin muodostumista.

Mavala digiartikkeli 680x400

Mavalan tuotteilla takaat kauniit ja hyvinvoivat kädet ympäri vuoden. Laajasta hoitotuotevalikoimasta löytyy apu useaan kynsiongelmaan. Olivatpa kyntesi kuivat, halkeilevat tai lohkeilevat, nopea ja helppo apu on saatavilla.

Kun kynsien ja kynsinauhojen aluetta hoidetaan säännöllisesti ja se on hyvinvoiva, kynsilakkakin levittyy helpommin, kestää pidempään sekä näyttää paremmalta!

Monipuolinen Mavala-valikoima saatavilla K-Citymarketeissa