Esittelyssä hoitavat ripsivärit

Esittelyssä hoitavat ripsivärit

Julkaistu 5.11.2019

Haluatko maksimaalisen tuuheat ripset unohtamatta niiden hoitoa? Max Factorin uudet hoitavat ripsivärit auttavat ylläpitämään terveitä ja hyvinvoivia ripsiä.

Max Factorin hoitavissa ripsiväreissä on käytetty uusimpia hyvää tekeviä ainesosia, jotka auttavat elvyttämään, hoitamaan sekä ylläpitämään terveitä ja hyvinvoivia ripsiä.

Syksyn 2019 uutuus: Lash Revival -ripsiväri - tuuheuttaa, pidentää ja vahvistaa ripsiä

Oletko käyttänyt esimerkiksi ripsienpidennyksiä ja omat ripsesi ovat kärsineet ja katkeilleet? Kokeile Lash Revival -ripsiväriä, Max Factorin ensimmäistä bambu-uutteella rikastettua ripsiväriä, joka elvyttää ripsesi ja saa ne näyttämään terveemmille. Kaareva harja on saanut inspiraation silmän muodosta, jonka avulla levität ripsivärin juuresta latvaan antaen ripsiin volyymia ilman paakkuja. Max Factor Revival Mascara tarjoaa koostumuksen, joka vahvistaa ja hoitaa ripsiäsi joka harjauksella.

Maksimoi ripsien tuuheus, pituus ja hoitavuus Max Factor Lash Revival -ripsivärinpohjustustuotteella. Ainutlaatuisella hoitavalla E-vitamiinia ja öljyjä sisältävällä koostumuksella voit avustaa ripsiäsi ja hoitaa niitä ajan mittaan samalla, kun tuotteen sisältämät mikrokuidut lisäävät ripsiisi välittömästi pituutta. Pohjustustuote sopii niin Lash Revival- kuin minkä tahansa muunkin Max Factor -ripsivärin alle.

Lash Revival 680

Volume Infusion -ripsiväri - vuodessa tähtituotteeksi

Syksyllä 2018 lanseerattu Max Factor Volume Infusion -ripsiväri on tullut jäädäkseen käyttäjien sydämiin. Tämä keratiinia ja biotiinia sisältävä hoitava ripsiväri on Max Factorin yksi myydyimmistä ripsiväreistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Koostumuksessa oleva keratiini on hiusproteiini, joka sisältää ripsiä palauttavia ja uusivia aminohappoja. Biotiini taas toimii ripsivä vahvistavana ainesosana.

Ripsiväri levittyy pehmeästi ja luo ripsiin kestävän kalvon tuuheuttavan ja pehmeän kuituharjan avulla. Samettisen pehmeä koostumus luo täydellisen tasapainon joustavuuden ja pysyvyyden välillä. Maksimaalista tuuheutta ja hoitavuutta!

Volume infusion 680

Rise & Shine -ripsiväri - kohota ripsesi uusiin ulottuvuuksiin

Painuvatko ripsesi päivän aikana alaspäin mikä saa ilmeesi näyttämään hieman väsyneelle? Rise & Shine -maskaran täyteläinen koostumus sisältää hydrolysoitua kollageenia ja keratiinia, jotka vahvistavat ripsiä, sekä optimaalisesti tasapainotetun kokoelman vahoja ja polymeereja, jotka antavat tehokkaan kohottavan ja tuuheuttavan vaikutuksen. Maskaran sisältämä hoitava E-vitamiini auttaa pitämään ripset joustavina.

Täyteläinen ja sileä koostumus levittyy helposti. Tiimalasin muotoinen harja on suunniteltu kohottamaan jokaista ripseä ja harjan muotoilun ansiosta myös lyhyimmätkin ripset tulevat kohotetuiksi.

Rise shine 680