Kesäisen kevyt silmämeikki ja hehkuva iho helposti ja nopeasti Max Factorilta

Kesäisen kevyt silmämeikki ja hehkuva iho helposti ja nopeasti Max Factorilta

Auringon helliessä ja lämmittäessä ihoa on ihana viilettää nopeassa ja kevyessä meikissä!

Usein pelkkä ripsiväri ja aurinkopuuteri riittävät luomaan upean ja raikkaan lookin. Pieni sipaisu valoa heijastavaa korostuspuuteria viimeistelee ilmeesi!

Max Factor False lash effect clump defy – maksimoi ripsiesi volyymi ilman paakkuja

Max Factorin yksi ikonisimmista ripsiväreistä on tehnyt paluun! False Lash Effect -ripsiväriperheen Clump Defy takaa runsaan volyymin ja siistin lopputuloksen. Koostumuksensa ansiosta sitä voi kerrostaa huolettomasti ja kaarevan harjansa avulla sitä on helppo levittää ripsiin. Lopputuloksena siistit ja näyttävät ripset! Saatavilla nyt vain K-Citymarket-myymälöistä! Hanki omasi ja kokeile jo tänään! Saatavilla sävyssä: 01 Black.

Vinkki: Levitä ripsiväriä sik-sak liikkein tyvestä latvaan varmistaen, että saat väriä jokaiseen ripseen tyvestä latvaan saakka. Kerrosta oman mieltymyksen mukaan niin tuuheaksi kuin haluat!

Max Factor 680 x 300

Tekoripsimäistä tuuheutta ja näyttävyyttä ilman tekoripsiä? kyllä kiitos!

Monessa maassa palkittu Max Factor False lash effect -klassikkoripsiväri luo irtoripsimäistä tuuheutta ilman paakkuja. Maskaran ripsiharja on muotoiltu niin, että se erottelee, tuuheuttaa ja saavuttaa pienimmätkin ripset. Se on silikoninen ja kapenee harjan päähän mentäessä, mikä helpottaa levittämistä myös vaikeasti tavoiteltavissa oleviin ripsiin.

Erityinen Liquid Lash Formula tuo maksimaalista tuuheutta ja erottelevuutta ripsiin ikonisen harjapään kanssa ja voit kerrostaa tuotetta mielesi mukaan. Lopputuloksena kohotetut, täyteläisen runsaat ja näyttävät ripset. Sävyt Black, Deep Raven Black ja Vedenkestävä Black.

Max Factor kesameikki kuvituskuva 2

Maksimoi ripsiesi potentiaali False Lash Effect Max Out Blue Primer -ripsivärin pohjustajalla. Se erottuu perinteisistä ripsiprimereista sinisellä värillään ja kirkastaa katseen. Siniset pigmentit ja paksuntavat mikrokuidut luovat hyvän pohjan suosikkiripsivärillesi ja saat sen avulla maximaalista tuuheutta ja pituutta.

Vinkki: Voit käyttää pohjustajaa sellaisenaan ja lopputuloksena katseen vangitsevat siniset ripset!

Max Factor kesameikki kuvituskuva 3

Tiesitkö? Max Factor lanseerasi vuonna 1958 maailman ensimmäisen ripsiväriharjan, jolla väriä levitettiin suoraan tuubista ripsiin. Tätä ennen oli kiinteä väriseos, josta väriä levitettiin erillisellä harjalla ripsiin.

Koko päivän kestävää päivetystä aurinkopuuterilla

Max Factorin Facefinity Bronzerin ultimaattisen kevyt ja helposti levittyvä puuterimainen koostumus takaa upean kesähehkun. Aurinkopuuterista on saatavilla kaksi universaalia sävyä, joilla saat kevyen päivetyksen luonnollisella lopputuloksella.

Vinkki: Sipaise aurinkopuuteria vain kevyesti poskiluulle luonnollisen lopputulosken saamiseksi.

Max Factor kesameikki kuvituskuva 4

Viimeistele lookisi korostuspuuterilla

Lisää ripsivärin ja aurinkopuuterin jälkeen hento sipaisu korostuspuuteria poskipäille. Max Factor Facefinity Higlighter -korostuspuuterilla saat koko päivän kestävän kauniin hehkun kasvoillesi! Pitkäkestoinen silkkisen kevyt valoa heijastava puuterikorostaja, joka on helppo levittää ja häivyttää. Saatavilla kaksi universaalia sävyä, jotka sopivat kaikille ihonsävyille.

Max Factor kesameikki kuvituskuva 5

Uudet ja klassikkotuotteet Max Factorilta saatavilla K-Citymarketista!