Kuinka valitsen itselleni sopivan ripsivärin?

Kuinka valitsen itselleni sopivan ripsivärin?

Julkaistu 14.11.2022

Ripsiväri kuuluu lähes jokaisen naisen meikkipussin varustukseen ja erilaisia suosituksia löytyy lähes yhtä monta kuin käyttäjiäkin. Mieltymykset harjan ja koostumuksen osalta toimivat usein päätöksen ajureina, mutta ensisijaisesti ripsivärin valintaa tehdessä kannattaa huomioida toivottu lopputulos ja oma elämäntyyli.

Inspiroidu ja löydä uusi ripsivärisuosikkisi GOSH-valikoimasta!

GOSH KCM kuvitus 608x405 3

GOSH Just Click it Mascara: tuuheat ja erotellut ripset

Mikäli ripsiä on määrällisesti vähemmän, kannattaa suosia volyymia tuovaa ripsiväriä, joka samanaikaisesti erottelee ripsiä. Erotteleva ominaisuus saa ripsien määrän näyttämään täydemmältä, tuuheuttavan ripsivärimassan tuodessa ripsille näyttävyyttä. Tuuheuttava Just Click it -ripsiväri on kapea harjasosaltaan ja annostelee ripsiväriä tasaisen määrän ripsiin, tavoittaen lyhimmätkin ripset niiden juuresta.

Vettä hylkivä koostumus kestää aktiivisen arjen ja haastavammatkin pohjoismaille tyypilliset sääolosuhteet, mutta poistuu helposti lämpimällä vedellä.

Hauska lisä ripsivärissä on sen klikkaamalla avautuva korkki, kuinka kätevää!

GOSH KCM kuvitus 608x405 1

GOSH Catchy Eyes: kaarevuutta ja vedenkestävää pitoa

Haasteena suorat ja taipumattomat ripset? Vedenkestävä ripsiväri kannattaa ottaa luottokumppaniksi erityisesti silloin, kun ripsien muoto ei taivuttimien käytöstä huolimatta pysy yllä. Catchy Eyes -ripsivärin erityisyys piilee sen taivuttavissa ominaisuuksissa ja banaanin muotoisessa harjassa, jotka tukevat ripsien muotoilua kaareviksi.

Vedenkestävä ripsiväri on varma valinta hiostaviin olosuhteisiin, paljon urheilevalle sekä ulkomaan matkoille tai tunteita herättäviin tilaisuuksiin.

GOSH KCM kuvitus 608x405 2

GOSH Boombastic: fantastinen ripsirivistö

Lyhytripsisen kannattaa tarttua pidentävään ripsiväriin, joka annostelee reilummin massaa. Näyttävimmän ripsirivistön takana on useimmiten suurempi kumiharja. Suurempi kumiharja voi vaatia alkuun hieman totuttelua, mutta sen etuna on sen taidokkaasti ripsiä erotteleva ominaisuus, joka saa ripsirivistön näyttämään runsaalta.