Max Factor - vangitse katseet rohkealla silmämeikillä

Max Factor - vangitse katseet rohkealla silmämeikillä

Päivitetty 24.3.2021

Kevään lähestyessä rohkeat ja elävät värit tekevät tuloaan silmämeikkiin.

Rohkeat, jopa graafiset rajaukset vangitsevat katseen ja raikkaat värit piristävät päivää. Kokeile esimerkiksi Max Factor Kohl Kajal Automatic Liner -silmienrajauskynää säihkyvän sinisessä sävyssä Azure!

Tekoripsimäistä tuuheutta ja näyttävyyttä ilman tekoripsiä? Kyllä kiitos!

Monessa maassa palkittu Max Factor false lash effect -klassikkoripsiväri luo irtoripsimäistä tuuheutta ilman paakkuja. Maskaran ripsiharja on muotoiltu niin, että se erottelee, tuuheuttaa ja saavuttaa pienimmätkin ripset. Se on silikoninen ja kapenee harjan päähän mentäessä, mikä helpottaa levittämistä myös vaikeasti tavoiteltavissa oleviin ripsiin. Erityinen Liquid Lash Formula tuo maksimaalista tuuheutta ja erottelevuutta ripsiin ikonisen harjapään kanssa ja voit kerrostaa tuotetta mielesi mukaan. Lopputuloksena kohotetut, täyteläisen runsaat ja näyttävät ripset. Sävyt Black, Deep Raven Black ja Vedenkestävä Black.

Max Factor - vangitse katseet rohkealla silmämeikillä 680 x 300 vol1

Maksimoi ripsiesi potentiaali False lash effect max out blue primer -ripsivärin pohjustajalla. Se erottuu perinteisistä ripsiprimereista sinisellä värillään ja kirkastaa katseen. Siniset pigmentit ja paksuntavat mikrokuidut luovat hyvän pohjan suosikkiripsivärillesi ja saat sen avulla maximaalista tuuheutta ja pituutta.

Vinkki: Voit käyttää pohjustajaa sellaisenaan ja lopputuloksena katseen vangitsevat siniset ripset!

Max Factor - vangitse katseet rohkealla silmämeikillä 680 x 300 vol2

Tiesitkö? Max Factor lanseerasi vuonna 1958 maailman ensimmäisen ripsiväriharjan, jolla väriä levitettiin suoraan tuubista ripsiin. Tätä ennen oli kiinteä väriseos, josta väriä levitettiin erillisellä harjalla ripsiin.

Rajaa rohkeasti – esittelyssä kolme erilaista rajauskynää

Max Factor Masterpiece high definition liquid eyeliner on klassinen nestemäinen rajaustussi, jolla saat tarkan lopputuloksen! Rajaustussi tarjoaa intensiivisen täyteläisen värin yhdellä vedolla. Eyelinerin kapea kärki varmistaa tarkan viimeistelyn ja välittömän, jopa 8 tuntia kestävän lopputuloksen. Nopeasti kuivuva ja helppokäyttöinen koostumus takaa tatuoinnin kaltaisen, tahriutumattomn ja virheettömän lopputuloksen.

Max Factor Kohl kajal automatic liner -rajauskynä antaa intensiivisen värin helposti ja vaivattomasti. Automaattikynän pehmeä, voidemainen väri liukuu iholla ja levittyy kauniisti juuri sinne, minne haluat väriä. Vedenkestävä koostumus kestää koko päivän, eikä lähde sotkeutumaan luomella. Tahraamaton koostumus pysyy paikallMaan ja antaa huolitellun ulkonäön koko päiväksi ja illaksi. Saatavilla sävyt: Musta ja Sininen (Azure).

Monipuolinen ja helppokäyttöinen Max Factor Kohl pencil -rajauskynä on välttämätön tuote jokaiseen meikkipussiin. Kynän koostumus on pehmeä, joten se liukuu iholla vaivattomasti antaen intensiivisen ja kestävän värin. Lopputulos on kuitenkin tarkka jämäkkyytensä ansiosta. Saat tällä meikkikynällä luotua useita tyylejä tarkoista rajauksista häivytettyihin smokey eye-meikkeihin. Kynä on teroitettava, joten voit pitää sen terävänä koko ajan tarkan lopputuloksen saamiseksi. Intensiiviset sävyt korostavat silmiäsi ja kestävät paikallaan koko päivän! Saatavilla eri sävyjä.

Vinkki tarkkaan ja siistiin rajaukseen: Venytä ihoa, jotta sinulla on tasainen pohja jolle piirtää rajaus; laita eyeliner aivan ripsien tyveen luodaksesi vaikutelman tuuheammista ripsistä. Käytä miselliveteen kastettua vanupuikkoa siistiäksesi mahdolliset virheet.

Max Factor - vangitse katseet rohkealla silmämeikillä 680 x 300 vol3

Max Factor -tuotteet saatavilla alennuksella K-Citymarketista.

KCM MaxFactor banneri 680x400px[4]