Iho juhlakuntoon vain kahdessa viikossa! Tutustu teho-ohjelmaan ja aloita nyt

Iho juhlakuntoon vain kahdessa viikossa! Tutustu teho-ohjelmaan ja aloita nyt

Julkaistu 11.11.2022

Hehkuva ja valonhohtoinen iho on juhlameikin perusta. Kokosimme yhteen vinkit ja ihonhoitotuotteet, joilla loihdit ihosi parhaat puolet esiin.

Muodikas kuultava meikkipohja on helpointa loihtia silloin, kun iho on hyvässä kunnossa. Ideana on, ettei ihoa meikata piiloon, vaan sen parhaat puolet tuodaan meikillä esiin. Näin syntyy niin sanottu ”clean girl” -vaikutelma, jolla tarkoitetaan terveen ja hehkuvan näköistä ihoa.

Kokosimme parhaat tuotteet ja vinkit kahden viikon ihonhoito-ohjelmaan, joka syväkosteuttaa ja raikastaa ihosi.

Kaksi viikkoa h-hetkeen – aloita kosteuskuuri

Kuiva sisäilma ja viima saavat usein ihon kiristelemään. Kun iho on kuiva, meikkikään ei levity kauniisti ja lopputulos on epätasainen. Kuivuus vaikuttaa myös ihon sävyyn, ja kasvoit voivat näyttää laikukkailta.

Vaihda päivävoide kosteuttavampaan ja lisää rutiineihin myös seerumi ja ravitseva yövoide. Syväkosteutettu iho näyttää täyteläiseltä ja tuntuu kimmoisalta.

Testaa tätä! La Provençale Bio Rosy Cream of Youth Anti-Age Glow -päivävoide tuo iholle välitöntä heleyttä. KCM kauneuskuvasto syksy22 ihonhoito provencale 680

Viikko h-hetkeen – kuori ihosi hellävaraisesti

Liian voimakas mekaaninen kuorinta ei tee iholle hyvää, mutta kevyt ja hellävarainen käsittely on asia erikseen. Se vie lempeästi mennessään kuolleen ihosolukon ja kuivuuden rippeet, jolloin sameus kaikkoaa kasvoilta. Kuorinta kannattaa tehdä kerran tai korkeintaan kaksi kertaa viikossa.

Levitä aine kostealle iholle, hiero pyörittelevin liikkein ja huuhtele. Couperoottiselle iholle ei suositella mekaanista kuorintaa.

Testaa tätä! Kuorivia koivunkuorirakeita sisältävä Taika Heleyttävä kasvokuorinta sopii kaikille ihotyypeille. KCM kauneuskuvasto syksy22 ihonhoito taika 680

Päivää ennen juhlaa – levitä kasvonaamio

Kun kasvonaamion tehoaineet vaikuttavat, ota itsellesi hetki aikaa ja rentoudu vaikka äänikirjaa tai musiikkia kuunnellen. Tämän lähemmäs kauneushoitolakokemusta on vaikea päästä!

Muista, että kasvonaamio on täydentävä tuote, joka antaa ihonhoitoon viimeisen silauksen. Se vaatii tuekseen muut hoitorutiinit kuten säännöllisen kosteuttamisen.

Valitse kasvonaamio ihotyyppisi ja toivomasi lopputuloksen mukaan. Heleyttävä ja energisoiva koostumus on omiaan tuomaan kasvoille kirkastavan säväyksen.

Testaa tätä! L300 Vitamin C Energizing -kasvonaamio sopii myös yön yli käytettäväksi. KCM kauneuskuvasto syksy22 ihonhoito L300 680

Juhlapäivänä – viimeistele suihkeella

Kasvosuihke on napakymppituote meikin pohjustukseen ja viimeistelyyn. Suihkauta sitä puhtaalle iholle ja levitä päälle kosteusvoide, joka lukitsee kosteuden ihoon.

Kun meikki on valmis, kiinnitä se kevyellä suihkauksella, joka viimeistelee ihon kasteenraikkaan näköiseksi. Vinkki! Älä vie suihketta liian lähelle meikattuja kasvoja – kevyt sumupilvi riittää viimeistelyyn.

Testaa tätä! Narcissa by Urtekram Detox & Glow -kasvosuihke sisältää virkistävää C-vitamiinia.

KCM kauneuskuvasto syksy22 ihonhoito mist 680