Ikäänny kauniisti, lumoa ihollasi

Ikäänny kauniisti, lumoa ihollasi

Päivitetty 2.11.2021

Moni haluaa ikääntyä luonnollisesti ja etsii ihonhoitotuotteita, jotka mahdollistavat sen kauniisti ikäiseltään näyttäen. Jotta ikääntynyt iho näyttäisi luonnollisen hehkuvalta, se tarvitsee elvyttäviä, ravitsevia ja hoitavia ihonhoitotuotteita.

Lumene auttaa ihoa ikääntymään kauniisti laajentamalla viime vuonna lanseerattua, kuluttajien rakastamaa LUMO-anti-age-tuotesarjaa. Lumene tuo markkinoille silottavan ja elvyttävän LUMO VITALITY -anti-age-ihonhoitosarjan, joka on suunniteltu ravitsemaan ja elvyttämään kuivaa, ikääntynyttä ihoa.

Uutuussarjan myötä LUMO-tuotelinja jakautuu kahteen alasarjaan: LUMO on suunnattu ikääntymisen ensimerkkejä osoittavalle iholle, kun taas uusi LUMO VITALITY on suunniteltu edenneisiin ikääntymisen tarpeisiin.

Uuteen LUMO VITALITY -sarjaan kuuluu Silottava & elvyttävä päivävoide, öljyseerumi sekä yövoide. Sarjan tuotteissa vaikuttavat tehokkaat pohjoiset raaka-aineet, kuten pohjoinen maitohorsma ja pohjoisen puolukan siemenöljy, sekä Lumenen kehittämä uniikki pohjoisten marjojen pre-retinoli, joka on kasvipohjainen vaihtoehto retinolille. Yhdessä raaka-aineet auttavat häivyttämään edenneitä ikääntymisen merkkejä: ryppyjä, sameutta, kuivuutta ja täyteläisyyden vähentymistä.

Uutuustuotteet ovat vegaanisia, kuten kaikki Lumenen ihonhoitotuotteet ja tuotteissa on jopa 98 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Espoossa.

Kokeile LUMO VITALITY -tuotteita ja ihastu!

Silottava ja elvyttävä ihonhoitorutiini edenneisiin ikääntymisen merkkeihin:

Lumene_vitality_680x680

  • Lumene Lumo Vitality silottava & elvyttävä öljyseerumi
  • Lumene Lumo Vitality silottava & elvyttävä päivävoide
  • Lumene Lumo Vitality silottava & elvyttävä yövoide