Lumoudu Lumenen uudesta anti-age-tuotesarjasta

Lumoudu Lumenen uudesta anti-age-tuotesarjasta

Julkaistu 10.11.2020

LUMO-tuotteiden uniikki yhdiste auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä tehokkaasti.

K-Citymarket-logo 680 x 50

Ikääntyminen on luonnollinen prosessi ja noin kolmenkymmenen vuoden iässä ihollamme alkaa selvästi näkyä ensimmäisiä merkkejä ikääntymisestä. Kasvojen iho veltostuu, juonteet syvenevät, iho voi olla samea sekä menettää kosteutta helpommin. Tällöin on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota ihonhoitoon ja löytää omalle iholle ja iälle sopivat tuotteet.

Vaikka ihomme muuttuu iän myötä, löytyy sen säteilevän kauneuden säilyttämiseen salaisuus – Lumenen uusi anti-age-tuotesarja LUMO Nordic Bloom auttaa ikääntyvää ihoa voimaan paremmin ja näyttämään luonnollisen kauniilta. Seuraa Lumene LUMO -ihonhoitorutiinia ja säteile, kuten upea Lumenen brändilähettiläs Niina Kurkinen!

Lumene Lumo 680X680

1. Kosteutusta ja kiinteytystä silmänympärysiholle

Aloita LUMO-rutiini levittämällä pieni pisara Silottavaa & kiinteyttävää silmänympärysvoidetta puhtaalle silmänympärysiholle. LUMO silmänympärysvoiteella on kliinisesti testattu kosteuttava, ryppyjä häivyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus. Se auttaa myös häivyttämään tummia silmänalusia ja turvotusta. Voiteen kevyt koostumus sopii loistavasti meikin alle!

2. Silotusta ja hehkua kasvoille pikakaunistajalla

Levitä seuraavaksi kasvojen ja kaulan iholle LUMO Silottavaa & kiinteyttävää pikakaunistajaa. Se napakoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen jättäen iholle kauniin hehkun. Heleyttävä, kevyt koostumus auttaa kaunistamaan kasvonpiirteiden ulkonäköä. Pikakaunistaja häivyttää hienojen juonteiden sekä ryppyjen näkymistä ja saa ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta jo 2 viikon käytön jälkeen*.

*Kliininen testi, in vivo, n=25, Puola 2020. Käyttö 2 krt/päivä 2 kk ajan. KESKO Lumene 680X680 pikakaunistaja

3. Lukitse kosteus iholle kosteusvoiteella

Viimeistele LUMO-rutiini Silottavan & kiinteyttävän päivä- tai yövoiteen avulla. Päivävoiteen kliinisesti testattu kosteuttava, ryppyjä häivyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus jättää ihon sileämmän, täyteläisen ja luonnollisen nuorekkaan näköiseksi. Hoitava yövoide puolestaan auttaa ihoa palautumaan yön aikana, saaden sen näyttämään aamulla levänneeltä ja luonnollisen nuorekkaalta. KESKO Lumene 680X680 paivajayovoide

LUMO-tuotteiden tehokkuuden avain on uniikki, pohjoisten marjojen pre-retinoli-yhdiste, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Lumenen patentoima pohjoinen puolukkauute puolestaan vaikuttaa tehokkaasti ihon kimmoisuuteen, ja se on valmistettu elintarviketeollisuuden sivuvirtatuotteena käsinpoimituista, villinä kasvaneista puolukoista. Sarja on täysin vegaaninen, ja käytetyistä raaka-aineista jopa 98 prosenttia on luonnollista alkuperää.

Kokeile LUMO-tuotteita ja ihastu!