LÖYDÄ LUMOSI: RATKAISUT IKÄÄNTYVÄN IHON TARPEISIIN

LÖYDÄ LUMOSI: RATKAISUT IKÄÄNTYVÄN IHON TARPEISIIN

Päivitetty 16.1.2023

Vaikka ihomme muuttuu iän myötä, sen säteilevän kauneuden säilyttämiseen on olemassa salaisuus. LUMENE [Lumo] Nordic Bloom -ihonhoitosarjan tuotteet saavat ihon näyttämään sileämmältä ja kiinteämmältä.

Sarjasta löytyy ratkaisu niin ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin kuin ikääntyneemmällekin iholle. Vaikuttavina ainesosina sarjassa ovat muun muassa pohjoisten marjojen pre-retinoli ja vegaaninen kollageeni.

[Lumo] Nordic Bloom -sarjan tuotteet sopivat käytettäväksi ikääntymisen ensimerkeistä alkaen. Sarjan uutuudet, Kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi ja silmänympärysseerumi, sisältävät innovatiivista vegaanista kollageenia. Tuotteet häivyttävät ihon kollageenin vähentymisen merkkejä ja kosteuttavat tehokkaasti palauttaen ihon kimmoisuuden.

Lumene vegankollagen image article 680x1000 fiiliskuva

Muut [Lumo]-sarjan tuotteet sisältävät pohjoisten marjojen pre-retinolia, joka auttaa vähentämään juonteiden näkymistä ja tasoittamaan ihoa. Tuotteisiin kuuluu Silottava ja kiinteyttävä päivävoide, pikakaunistaja, silmänympärysvoide, yövoide ja suojakertoimellinen päivävoide (mineraali SK30). Lumene lumo image article 680x500 fiiliskuva

Edenneisiin ikääntymisen merkkeihin sopivat LUMENE [Lumo] Vitality -tuotteet, jotka ravitsevat ikääntynyttä ja kuivaa ihoa sekä auttavat häivyttämään ryppyjä ja ihon täyteläisyyden vähentymistä. Tuotteiden tehoaineina toimivat mm. pohjoisten marjojen pre-retinoli, pohjoinen maitohorsma ja puolukan siemenöljy. Vitality-tuotteisiin kuuluu Silottava ja elvyttävä päivävoide, öljyseerumi ja yövoide.

Lumene vitality image article 680x1000 fiiliskuva

Osallistu arvontaan ja voit voittaa LUMENE Lumo tuotepaketin!