Lumene Lumo pikakaunistajalla tehoa ihonhoitorutiiniisi

Lumene Lumo pikakaunistajalla tehoa ihonhoitorutiiniisi

Päivitetty 13.1.2021

Nyt sileämmän ja kiinteämmän näköinen iho vain 14 päivässä*!

Oletko jo kokeillut Lumenen innovatiivista uutuutta, Lumo Silottavaa & kiinteyttävää pikakaunistajaa? Ikääntymisen merkkeihin suunniteltu pikakaunistaja napakoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ota selvää, miksi sinunkin kannattaa lisätä Lumo pikakaunistaja ihonhoitorutiiniisi!

Voimaa pohjoisesta luonnosta

Pikakaunistaja saa voimansa pohjoisen luonnon tehokkaista raaka-aineista. Innovatiivinen pohjoisten marjojen pre-retinoli-yhdiste auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Lumenen patentoitu pohjoinen puolukkauute puolestaan auttaa ihon kimmoisuuden säilymisessä ja on valmistettu elintarviketeollisuuden sivuvirtatuotteena käsinpoimituista puolukoista. Tämän vegaanisen tehotuotteen raaka-aineista jopa 98 % on luonnollista alkuperää.

Tutkittua tehokkuutta

Pikakaunistajan tehtävä on auttaa tekemään ihosta kiinteämmän näköinen jatkuvassa käytössä. Kliinisissä testeissä tuote häivytti hienojen juonteiden sekä ryppyjen näkymistä ja sai ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta jo 14 päivässä*.

Kliininen testi, in vivo, n=25, Puola 2020. Käyttö 2 krt/päivä 2 kk ajan.

Kesko Lumene Lumo pikakaunista 680x547

Näin käytät Lumo pikakaunistajaa

Pumppaa pari pumppausta pikakaunistajaa kädelle ja levitä se puhtaille kasvojen ja kaulan iholle välttäen silmänympärysihoa. Käytä pikakaunistajaa osana ihonhoitorutiiniasi silmänympärysvoiteen jälkeen, ennen päivä- tai yövoidetta.

Tutustu muihin sarjan Lumo-tuotteisiin täällä >.

Lumene Lumo-tuotteet saatavilla K-Citymarketeista