Valmistaudu juhlakauteen IsaDora-meikeillä

Valmistaudu juhlakauteen IsaDora-meikeillä

Päivitetty 5.11.2019

Kimallusta, hohdetta, glitteriä ja paljetteja - lue vinkit onnistuneeseen juhlameikkiin!

Kimallus, hohde, glitterit ja paljetit kuuluvat kauden juhlameikkiin. Niitä voi käyttää joko hillitysti tai rohkeasti, mielialasta ja tyylistä riippuen. Juhlista nauttii enemmän, kun niihin valmistautuu huolella. Juhlameikin tekeminen nostaa tunnelmaa ja saa naisen tuntemaan itsensä juhlien kuningattareksi.

Onnistunut juhlameikki syntyy IsaDora-tuotteilla näin:

  1. Levitä puhtaalle iholle ihon virheellisyyksiä tasoittava ja meikin kiinnittävä Under Cover Blurring -meikinpohjustusvoide.

  2. Valitse meikkivoide, joka kestää juhlahumussa. Active Wear 24HRS all day wear make-up -meikkivoide on hikoilun-, kosteuden ja vedenkestävä. Se ei sotke vaatteita ja sen väri pysyy muuttumattomana aamusta iltaan tai illasta aamuun!

  3. Kiinnitä meikki Loose Setting Powder -irtopuuterilla. Se pitää meikin virheettömänä ja mattapintaisena pitkään.

  4. Valitse silmämeikkiin jompikumpi IsaDoran Sparklig Nights -juhlameikin luomiväripaleteista. Golden Moments ja Sparkling Nights -paleteissa hehkuvat kullan, pronssin ja samppanjan sävyt sekä upea kimallus.

  5. Meikkikokoelmaan kuuluvalla, kullankimalteisella Glitter liner -rajausvärillä vedät näyttävän rajauksen ripsirajaan tai annat lisähohdetta luomivärille. Voit myös korostaa kulmakarvoja levittämällä glitter-rajausta niihin tai lisätä sillä kultapisarat ripsienkärkiin.

  6. Et välttämättä tarvitse irtoripsiä juhlameikkiisi, kun käytät ekstratuuheutta ja näyttävyyttä ripsille antavaa Grand Volume Lash Styler -ripsiväriä.

  7. Jos meikin pääpaino on näyttävässä silmämeikissä, valitse huulille kevyen sävyn ja upean kiillon antava Glossy Lip Treat -huulikiilto. Meikin pääpainon ollessa huulissa on valintasi jokin Perfect Moisture Lipstick -huulipunan upeista, kullankimalteisista sävyistä.

  8. Juhlatunnelman viimeistelee Loose Highlighting Powder -korostuspuuteri. Levitä sitä puuterisiveltimellä kevyesti dekolteelle ja kasvoille tai meikkisiveltimellä kulmaluulle, poskipäihin ja amorinkaareen. Voit käyttää korostuspuuteria myös hiuksiin antamaan niille kimalletta ja hohdetta. Levitä korostuspuuteria hiuksiin puuterisiveltimen avulla.

IsaDora meikit 112019 680