Pilkettä silmämeikkiin! Näin teet värikkään rajauksen

Pilkettä silmämeikkiin! Näin teet värikkään rajauksen

Päivitetty 3.6.2021

Kirkkaanvärinen silmänrajaus on kesän hitti. Se on helppo ja näyttävä meikki, jonka tyylissä vain mielikuvitus on rajana. Katso ohjeet vaihe vaiheelta!

Näin teet tyylin

KCM kauneuskuvasto silmameikki vaihe1 680 X 420

  1. Pohjusta silmäluomet silmämeikin pohjustusaineella tai peitevoiteella. Levitä luomille ruskeaa luomiväriä, se korostaa sinistä rajausta. Halutessasi voit piirtää alaluomille sisärajaukset nudella tai valkoisella rajauskynällä, joka on tarkoitettu silmän limakalvoille. Vaalea sisärajaus kirkastaa katsetta ja korostaa sinisen rajauksen sävyä.

KCM kauneuskuvasto silmameikki vaihe2 680 X 420 2. Käytä rajauskynää apuna, jotta saat mitattua rajausten hännät oikealle tasolle ja samalle tasolle molemmissa silmissä. Piirrä pieni piste siihen kohtaan, mihin haluat rajauksen päättyvän. Tee sitten rajaukset yläluomille. Aloita silmän keskeltä ja etene pienissä pätkissä kohti ulkonurkkaa ja merkitsemääsi pistettä. Älä edes yritä piirtää koko rajausta kerralla. Täydennä sitten rajaus yhtenäiseksi silmän sisänurkasta eli rajaa loput yläluomesta.

KCM kauneuskuvasto silmameikki vaihe3 680 X 420 3. Tee rajaukset alaluomille. Rajaa vain pieni pätkä silmän sisäkulmasta, niin lopputulos näyttää raikkaalta ja modernilta. Tee rajauksen alkuun pieni väkänen, kuten kuvassa.

KCM kauneuskuvasto silmameikki vaihe4 valmis 680 X 420 4. Viimeistele silmämeikki harjaamalla ylä- ja alaripsiin runsaasti mustaa maskaraa. Yläripsissä voit käyttää myös irtoripsitupsuja tuomaan lisää näyttävyyttä. Liimaa niitä koko yläripsien matkalle tai painottaen ulkonurkkia.

Mikä väri rajauksiin kannattaa valita?

Unohda turhat säännöt ja valitse väri, josta itse pidät! Sininen on nyt muodikas, samoin punaisen ja vihreän eri sävyt. Kirkkaanvärinen rajaus sopii sekä ylä- että alaluomelle ja silmän sisärajauksiin. Värillinen rajaus on nopea piirtää, eikä se vaadi erityistaitoja. Saat siis näyttävän meikin helposti!

Millainen meikki sopii värillisten silmänrajausten kanssa?

Ruskea luomiväri sekä kuulas iho ja huolitellut kulmat korostavat kirkkaanväristä silmämeikkiä. Valitse ohut meikkivoide ja harjaa kulmiin kulmamaskaraa. Peitä mahdolliset tummat silmänaluset ja näpyt peiteaineella. Jätä huulet luonnollisen sävyisiksi, niin ne eivät varasta huomiota silmiltä.

Kokeile näitä tuotteita:

  1. Sininen silmänrajauskynä levittyy helposti ja pysyy, IsaDora Perfect Contour Kajal 64 Light Blue.
  2. Luomiväripaletissa on meikkiin tarvittava ruskea luomiväri ja paljon muuta, Physicians Formula Butter Eyeshadow Palette Tropical Days.
  3. Meikkivoidetta pari astetta vaaleampi peitevoide tuo valoa otsalle, nenään ja leukaan, Maybelline Fit Me Concealer 15 Fair.
  4. Meikkaa kauniit kulmat kapeakärkisellä kulmavärillä, Max Factor Real Brow Fill & Shape Eyebrow Pencil 002 Soft Brown.
  5. Kosteuttava meikkivoide takaa heleän meikin, Lavera Hyaluron Liquid Foundation 03 Honey Sand.

Vinkki! Pohjusta silmäluomet Lumene Bright Eyes -silmämeikinpohjustajalla, niin värillinen rajaus pysyy siistinä ja sävy korostuu kauniisti.