It'S Skin Power 10 -seerumit

It'S Skin Power 10 -seerumit

Päivitetty 4.11.2019

Suositut It´S SKIN Power 10 Formula -seerumit ovat nyt myös K-Citymarketeissa.

Sarjassa on 6 eri tavoin vaikuttavaa seerumia, jotka muun muassa kosteuttavat ihoa, silottavat juonteita, supistavat ihon huokosia sekä hillitsevät rasvaneritystä. Seerumien ainesosien joukossa on erilaisia ihoa parantavia ja tasapainottavia vitamiineja, kivennäisaineita ja uutteita. Seerumit imeytyvät helposti eivätkä jätä ihoa rasvaiseksi. Käyttömukavuutta lisää pullossa oleva pipetti.

Seerumin käyttö

1. Käyttö erillisenä hoitoaineena: levitä kasvojen puhdistuksen jälkeen 2-3 pisaraa kasvojen iholle ja kaulalle varovasti hieroen.

2. Käyttö voiteen kanssa: levitä seerumi iholle ennen voidetta tai tiputa pari pisaraa voiteeseen ja levitä seos varovasti hieroen iholle.

Maitake-sieniseerumi

Ihoa ravitseva, kosteuttava ja rauhoittava maitake-sieniseerumi, joka tekee ihosta pehmeän ja elastisen. Auttaa vähentämään stressistä johtuvan väsymyksen merkkejä. Vesipohjainen, imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

its skin seerumi sieni 680

Kollageeniseerumi

Ihon elastisuutta lisäävä seerumi. Vahvistaa ihon vastustuskykyä ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Parantaa kosteustasapainoa, vähentää ryppyjä, lisää ihon kirkkautta ja elastisuutta. Vesipohjainen, imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

its skin seerumi kollagen 680

C-vitamiiniseerumi

Ihoa vahvistava, kirkastava ja huokosia supistava vesipohjainen seerumi, joka ei jätä ihoa rasvaiseksi. Sopii sekaiholle, erityisesti kasvojen T-alueelle.

its skin seerumi cvitamin 680

Lakritsiuuteseerumi

Rauhoittava ja ihon punoitusta vähentävä vesipohjainen lakritsiuuteseerumi. Palauttaa ihon luonnollisen sävyn ja saa sen hehkumaan. Säätelee ihon rasvaneritystä ja vahvistaa vastustuskykyä UV-säteilyä vastaan. Seerumi imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Sopii rasvaiselle ja ongelmaiholle.

its skin seerumi lakritsi 680

Adenosiiniseerumi

Ryppyjä ehkäisevä, kaviaari-, suolayrtti- ja misteliuutetta sisältävä adenosiiniseerumi, joka kiinteyttää ihoa, silottaa ja vähentää ryppyjä. Vesipohjainen, ei jätä ihon pintaa rasvaiseksi. Adenosiinin ja kaviaariuutteen yhteisvaikutus antaa iholle elinvoimaa ja auttaa syntesoimaan ihoa silottavia kollageenia ja elastiinia. Sopii normaalille iholle.

its skin seerumi adenosiini 680

E-vitamiiniseerumi

Ikääntymisprosesseja hidastava ja elinvoimaa antava seerumi. Suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Kosteuttaa ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen pH-tasapainon. Edistää solujen uusiutumista ja tekee ihosta elastisemman. Tasoittaa epätasaista ihon sävyä ja palauttaa sen nuorekkaan hehkun. Vesipohjainen, ei jätä ihon pintaa rasvaiseksi. Sopii normaalille iholle.

its skin seerumi evitamin 680