Valitse raikkaus – Jordan Stay Fresh!

Valitse raikkaus – Jordan Stay Fresh!

Suun hyvinvointia edistää parhaiten hyvä suuhygieniarutiini sekä oikein valittu hammastahna. Löydä itsellesi sopiva hammastahna uudistuneesta Jordan Stay Fresh -valikoimasta.

Hampaiden reikiintyminen tai pahanhajuinen hengitys ovat yleisimpiä syitä hakeutua hammaslääkäriin. Säännöllinen hampaiden harjaus kahdesti päivässä vahvistaa hampaita ja tekee ne vastustuskykyisemmäksi happamuutta vastaan.

Jordan Stay FreshTM -hammastahnat Fresh Breath, White Smile ja Sensitive, sisältävät ksylitolia, joka yhdessä fluorin kanssa antaa vahvan suojan plakkia ja kariesta vastaan. Lisäksi sinkki ja minttu antavat pitkäkestoisen raikkaan tunteen.

Jordan kauneuskuvasto 680x1000 fiiliskuva (2)

Fluori ja ksylitoli auttavat karieksen ehkäisyyn ja hallintaan Reikiintymistä eli kariesta muodostuu, kun hammasta peittävän plakkikerroksen bakteerit saavat ruoasta hiilihydraattia. Ne tuottavat happoa, joka syövyttää hampaan kiilteeseen reiän. Fluori torjuu kariesta vahvistamalla kiillettä happohyökkäyksiä vastaan. Ksylitoli ehkäisee reikiintymistä aiheuttavien kariesbakteerien kasvua sekä säännöllisesti käytettynä se korjaa jo alkaneita kiillevaurioita. Ksylitoli vähentää myös plakin määrää ja sen tarttuvuutta hampaan pintaan.*

Puhtaan luontomme inspiroimat ja Pohjolassa valmistetut Jordan Stay Fresh -hammastahnat ovat saaneet uudet pakkaukset, mutta tutut ominaisuudet tuotteissa ovat säilyneet. Tuotteista on helppo valita itselle sopiva vaihtoehto. Valitse Jordan Stay Fresh ja valitset raikkauden!

Jordan Stay Fresh -hammastahnat saatavilla K-Citymarketista ja verkkokaupasta.