Juhlakauden silmämeikin viimeistelee Masterpiece Divine Lashes tuuheuttava ripsiväri

Juhlakauden silmämeikin viimeistelee Masterpiece Divine Lashes tuuheuttava ripsiväri

Julkaistu 16.10.2021

Juhlakausi lähestyy ja pitkästä aikaa pääsemme jälleen juhlimaan loppuvuoden juhlia yhdessä rakkaittemme ja läheistemme kanssa kasvotusten! Mikä loisikaan paremmin juhlafiilistä kuin kauniin juhlameikin loihtiminen kasvoille.

Keskityt meikissäsi sitten näyttäviin punaisiin huuliin tai tummanpuhuvaan sumusilmämeikkiin, viimeistele se lookisi näyttävällä ja tuuheuttavalla ripsivärillä.

EL_Max_Factor_Texture_with_Brush_and_Product_Waterproof_V3_W680px

Täydellinen meikin viimeistelijä on Max Factorin Masterpiece Divine Lashes -ripsiväri, joka luo dramaattista volyymia ja pitää ripset valloittavan pehmeinä kerros toisensa jälkeen. Ultrapehmeä harja ja kevyt, kermaisen kuohkea koostumus jättävät ripset erotelluiksi ja paakuttomiksi kerros kerrokselta, luonnollisen muhkean ja tuuhean lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ripsiväri ei paakkunnu, tuhri eikä varise, edes 6 kerroksen jälkeen. Klassinen musta sävy saa nyt seurakseen vedenkestävän mustan ripsivärin, joka pysyy kauniina jopa 24 tunnin ajan.

Vinkki: Levitä ripsiväriä sik-sak liikkein tyvestä latvaan varmistaen, että saat väriä jokaiseen ripseen tyvestä latvaan saakka. Kerrosta oman mieltymyksen mukaan niin tuuheaksi kuin haluat!

MAX_FACTOR_Facefinity_Miracle-Pure_Holiday_SOCIAL_CONTENT_01200_F1B_1_W680px