Tutustu upeiden julkkisnaisten suosittuihin tuoksuihin ja löydä omasi

Tutustu upeiden julkkisnaisten suosittuihin tuoksuihin ja löydä omasi

Julkaistu 4.10.2021

Menestyvien julkkisnaisten maailmanluokan tuoksut ihastuttavat vuodesta toiseen.

Malli-, muoti- ja musiikkimaailmasta tunnetut kuuluisuudet Naomi Cambellista Beyoncéen ovat luoneet puhuttelevia ja aistikkaita tuoksuja, joihin kannattaa tutustua. Mikä on sinun valintasi?

Musiikkimaailman suosikkikasvo Beyoncé on menestynyt myös tuoksumaailmassa. Laulajattaren ikoninen Heat Rush EdP 30 ml on kevyen viettelevä kukkaistuoksu, josta voit löytää mm. makeita kirsikan, passionhedelmän ja tiikeriorkidean tuoksunuotteja.

Catwalkeilta kuuluisuuteen ponnistanut Naomi Campbell säväyttää hienostuneella Private EdT 30 ml tuoksullaan. Mystisessä tuoksussa yhdistyy pirskahtelevan raikas mandariini, herkkä freesia sekä tonkapavun ja myskin eri sävyt. Tämä sensuelli tuoksu on varma valinta erityislaatuisiin hetkiin.

Peloton Bond-tyttö ei pelkää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jännitystä ja tinkimätöntä tyylikkyyttä ei puutu myöskään naisten James Bond 007 Pour Femme EdP 30 ml -tuoksusta. Tämä itämaisuutta henkivä kukkaistuoksu on saanut inspiraationsa vain öisin kukkivasta jasmiinista, jonka pehmeyttä tasapainottaa tonkapapu ja myskinen Cashmeran-puu.