Kädet - käyntikorttisi arjessa ja juhlassa

Kädet - käyntikorttisi arjessa ja juhlassa

Päivitetty 20.9.2022

Kauniin manikyyrin luominen voi olla todella miellyttävää ja helppoa, kun valitset itsellesi mieluisan designin Kiss-irtokynsivalikoimasta. Tuotteita löytyy eri pituuksilla ja väreillä, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tarjontaa Kiss-irtokynsistä löytyy ja näyttävyyttä on helppo saada tuotteilla, jotka on koristeltu upeilla ”timanteilla”, kimalteilla ja erilaisilla värjäystekniikoilla. Käyttömukavuutta ei ole Kiss-kynsissä unohdettu ja kynnet ovat kestäviä, joustavia ja laadukkaita.

Myös kiinnitysmahdollisuuksia on muitakin kuin perinteinen kynsiliima sillä suurimmasta osasta kynsipakeista löytyy tarrakiinnikkeet, joilla kiinnität kynnet ilman liimaa. K-Citymarketien valikoimassa löytyy lisäksi ImPress-kynsiä, joissa tarrakiinnikkeet ovat valmiiksi irtokynsissä kiinni eli näiden kynsien kiinnitys on todella yksinkertaista ja nopeaa. Mitkä ovatkaan Sinun seuraava valintasi loisteliaan manikyyrin aikaansaamiseksi? Ehkä jotkin näistä:

Kynsiartikkelin kuva

Vinkkejä Kiss-kynsituotteiden käyttöön

Kiss-irtokynsien käyttö on yksinkertaisesti näin helppoa:

  1. Puhdista
  2. Valitse kiinnitystapa - liima vai tarrakiinnitys
  3. kiinnityä kynsi

Valmista!

Tarkemmat ohjeet menevät näin:

Valmistelu: Puhdista kynnet kynsilakanpoistoaineella ja pese kädet huolellisesti saippualla; valitse oikean kokoinen kynsi jokaiselle sormelle ja aseta irtokynnet sivuun järjestyksessä.

Kiinnitys tarrakiinnikkeellä: Valitse samankokoiset irtokyynet ja kiinnikkeet. Silota tarrakiinnike tasaisesti oman kyntesi pintaan ja paina sitten irtokynsi paikalleen kynsinauhan luota aloittaen. Paina kynsi kiinni huolellisesti ensin keskeltä ja sitten molemmilta reunoilta. Vältä kosketusta veden kanssa ensimmäisen tunnin ajan.

Poisto: Levitä kynsilakanpoistoainetta reunojen ympärille, odota 1 minuutti ja irrota kynsi varovasti sivuilta.

Kiinnitys liimalla: Levitä liimaa irtokynnen alapuolelle ja omalle kynnellesi. Paina irtokynsi paikalleen kynsinauhan läheltä aloittaen. Paina kevyesti kynttä 5 sekunnin ajan.

Poisto: Viilaa kynnen pintaa, jotta pinta ”rikkoontuu”. Liota kynsiä asetonipitoisessa lakanpoistoaineessa, kunnes kynsi pehmenee. Irrota kynnet ja liimajämät varoen, älä vedä kynsiä irti voimakeinoin.

ImPress-kynsien kiinnitys: Kiinnitä kynsi oikein päin (ohjeet pakkauksessa) kynsinauhan luota aloittaen. Paina kynsi huolellisesti kiinni ensin keskeltä ja sitten reunoilta.

Poisto: Irrota kynnet varovasti manikyyritikulla kynsinauhan luota ja reunoilta nostaen.

Asiantuntijavinkit

  • Valitse mieluummin hieman liian kapea kuin leveä kynsi, sillä ottaessaan kiinni ihoon, kynsi ei pysy paikallaan.
  • Levitä riittävästi liimaa, jotta vältyt ilmataskulta, parannat kynnen kiinnittymistä ja näin pidennät kestoa. Vältä kuitenkin liiman joutumista iholle tai kynsinauhoille.
  • Kynsiä voit muotoilla haluamallasi tavalla leikkureilla ja viilaamalla.
  • Voit käyttää kynsiä uudelleen, mikäli hyödynnät ensimmäisellä kerralla tarrakiinnikkeitä ja uudelleen käytät ne liimalla kiinnittäen.