Koe pehmeys joka koskettaa

Koe pehmeys joka koskettaa

Julkaistu 21.4.2023

Uudet kotimaiset Lemon Juice & Glycerine -vartalonhoitotuotteet kosteuttavat ja hoitavat ihoa sekä hurmaavat trooppisilla tuoksuillaan

Pitkän talven jälkeen on aika kuoriutua vaatekerrosten sekä villapaitojen alta ja nauttia lisääntyneestä lämmöstä sekä valosta. Myös vartalo kaipaa huolenpitoa talven pakkasten jälkeen. Hemmottele itseäsi ja luo kotiisi trooppinen koti-spa Lemon Juice & Glycerinen uusilla vartalonhoitotuotteilla.

LJG K-ruoka.fi artikkeli Kuva 1

4 vinkkiä, joilla luot trooppisen kotispan

1. Luo tunnelmaa kynttilöillä ja musiikilla

Vaikka kevät on jo koittanut ja valoa tulvii ikkunoista, tuovat kynttilät silti ihanaa tunnelmaa ja auttavat laskeutumaan spa-hetkeen päivän kiireiden jälkeen. Laita taustalle soimaan rauhallista musiikkia.

2. Laske itsellesi rentouttava kylpy tai virkistävä suihku

Jos sinulta löytyy kylpyamme, laske lämmin kylpy ja nauti hetkestä kynttilöiden ja hyvän musiikin ympäröimänä. Vaihtoehtoisesti käy viileän virkistävässä suihkussa. Valitse kaveriksi fiiliksen mukaan joko ihanan makea sitruuna-mango tai raikkaan virkistävä sitruuna-minttu Lemon Juice & Glycerinen suihkugeeli. Voit myös luoda koti-span mökillä, sillä suihkugeelit ovat biohajoavia.

3. Heleyttä ja pehmeyttä kuorinnalla

Kuori kylvyn tai suihkun jälkeen vartalo pehmeäksi Lemon Juice & Glycerinen Sitruuna-Mango vartalokuorinnalla. Hellävarainen ja luonnollisia mantelirakeita sisältävä kuorinta tukee ihon uusiutumista, kiihdyttää verenkiertoa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

4. Kosteuta, kosteuta, kosteuta

Kuorimisen jälkeen tärkeintä on hyvä kosteutus! Jos ihosi ei ole kovin janoinen valitse Lemon Juice & Glycerine Sitruuna-Minttu vartalovoide. Helposti levittyvä ja kevyt koostumus kosteuttaa tehokkaasti, mutta imeytyy nopeasti. Kun ihosi kaipaa tehokosteutusta, on valintasi Lemon Juice & Glycerinen Sitruuna-mango vartalovoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Levitä vartalovoide pyörivin liikkein ja nauti silkkisen pehmeästä ihosta.

LJG K-ruoka.fi artikkeli Kuva 2