KORRES Greek Yoghurt kasvolinja – vahvempi, kosteutetumpi ja terveyttä hehkuva iho!

KORRES Greek Yoghurt kasvolinja – vahvempi, kosteutetumpi ja terveyttä hehkuva iho!

Julkaistu 14.11.2022

KORRES yhdisti vuosisatoja vanhat kreikkalaiset ihonhoitoperinteet ja viimeisimmät tieteen innovaatiot luodakseen ainutlaatuisen kreikkalaiseen jogurtiin ja probioottien tehoon perustuvan Greek Yoghurt -kasvolinjan.

Innovatiivista teknologiaa hyödyntävän kasvolinjan hellävaraiset tuotteet ravitsevat ja tukevat ihon luonnollista mikrobisuojaa.

KORRESin innovaatio - aito kreikkalainen jogurtti

KORRES digiartikkeli kuva 1 680x680px

Kosteutensa menettänyt iho voi olla herkkä, kuiva, samea ja väsynyt. Ihomme kohtaa päivittäin myös lukuisia ympäristön stressitekijöitä, jotka korostavat entisestään näitä ihon luonnollisen mikrobisuojan epätasapainosta johtuvia oireita.

Aito kreikkalainen jogurtti yhdessä tehokkaiden kosteuttavien ainesosien ja edistyksellisen Microbiome -teknologian kanssa sammuttavat herkän ja kuivan ihon janon ja ylläpitävät sen kosteustasoa jopa 48h ajan – ihosta tulee kimmoisa, kuulas ja terveyttä hehkuva.

Jogurtti on niin kutsuttu elävä raaka-aine, sillä sen sisällä elää yli 4000 organismia. Vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena KORRES on ensimmäinen ja ainoa brändi, joka on onnistunut hyödyntämään aitoa jogurttia kosmeettisten yhdisteiden valmistuksessa.

Probioottinen ihonhoito

KORRES digiartikkeli kuva 2 680x680px

Kreikkalainen jogurtti sisältää kaksi kertaa enemmän proteiinia kuin tavallinen jogurtti. Se on luontainen vitamiinien ja probioottien lähde - kuin superfoodia ihollesi! Probiootit ovat ihon hyvinvointia tukevia mikrobiomeja, johon probioottinen ihonhoito perustuu. Niiden avulla voidaan hoitaa esimerkiksi erilaisia ihon tulehdustiloja, ikääntymisen tuomia muutoksia ja stressaantunutta ihoa.

Käyttämällä probiootteja sisältäviä tuotteita, näyttää hyvinvoiva ihokin hehkuvammalta. Greek Yoghurt kasvolinjan tuotteisiin on lisätty probioottien lisäksi prebiootteja, jotka toimivat ravinteena ihon hyville bakteereille, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa luontaista suojaa. Ne eivät ole mikrobeita vaan toimivat mikrobien ravinteena. Prebiootit siis vahvistavat ihon omaa vastustuskykyä ja auttavat ihon omien hyödyllisten mikrobien kasvua.

Kasvolinjan tehokkaat luonnolliset tähtiraaka-aineet

KORRES digiartikkeli kuva 3 680x680px

  • Pre- ja probiootit: Auttavat ylläpitämään ihon mikrobitasapainoa ja tukevat ihon luonnollista suojaa antaen samalla hoitavan ja silottavan vaikutuksen.
  • WaterPatchTM -ainesosayhdistelmä: Vähitellen kosteutta vapauttava yhdiste syväkosteuttaa ihoa 48-tunnin ajan saaden ihon tuntumaan kimmoisalta, nuorekkaalta ja virkeältä. Se muodostaa iholle suojaavan kalvon ehkäisten kosteuden haihtumisen.
  • Kolme erikokoista hyaluronihappoa: Imeytyvät välittömästi syvälle ihoon sitoen tehokkaasti kosteutta ja vahvistaen ihon suojakerrosta. Ihosta tulee sileä ja kimmoisa.

KORRES Argan Oil Advanced -hiusvärit valikoiduissa K-Citymarket tavarataloissa

KORRES digiartikkeli kuva 4 680x680px

Argan Oil Advanced -kestoväri tarjoaa tehokasta hiustenhoitoa luonnollisilla ainesosilla. Kestovärin teho pohjautuu Pigment-lock -teknologiaan, joka lukitsee värin hiukseen hellävaraisesti ja vahingoittamatta hiuksia. Pitkäkestoinen, kiiltävä ja intensiivisen väri peittää myös harmaat hiukset 100%:sti.

  • Pigment-lock teknologia: pitkäkestoinen ja intensiivinen väri
  • Arganöljy: tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät
  • Luonnollinen keratiini: suojaa hiusta vahingoittumiselta
  • Kaurauute: vahvistaa hiuksia ja tekee niistä joustavat

KORRES digiartikkeli kuva 5 680x680px

Argan Oil Advanced kestovärien käyttö on helppoa; levitä, anna vaikuttaa 35 minuttia, huuhtele ja pese hiuksesi kauttaaltaan pakkauksen mukana tulevalla Argan Oil -hoitoaineella ja anna hiustesi loistaa kauniina ja kiiltävänä.

Helppokäyttöisyytensä lisäksi Argan Oil Advanced -kestovärit ovat myös luonnollisia. Kestovärit eivät sisällä ammoniakkia (eivät edes vaaleimmat sävyt), p-fenyleenidiamiinia, resorsinolia, silikonia, parabeeneja eivätkä mineraaliöljyä. Hiusten värjääminen Agran Oil kestovärillä on kuin hiusten hemmottelua, kestoväri ei kirvele, kutise tai tunnu ikävältä.

Greek Yoghurt -kasvolinjan ja Argan Oil Advanced -hiusvärien lisäksi löydät valikoimastamme myös upeat KORRES vartalo- ja hiustenhoitotuotteet (valikoima vaihtelee tavarataloittain).