Kauneus
KORRES  – kauneutta Kreikan luonnosta

KORRES – kauneutta Kreikan luonnosta

Tutustu kreikkalaiseen KORRES Pure Greek Olive -sarjaan! Tuotteet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää. Tuotekehitys tapahtuu sekä tutkimustulosten että vankkumattomien arvojen pohjalta. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, käyttää niissä ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita kreikkalaisia yrttejä sekä välttää synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyjen, silikonien ja propyleeniglykolin, käyttöä. Noin 90% KORRES-tuotteista on vegaaneille sopivia ja 99% pakkauksiin käytetyistä materiaaleista on kierrätettäviä. Aina kun mahdollista, käytämme niihin jo kertaalleen kierrätettyjä aineksia.

korres-tuotekuva1-680x680px

KORRES Pure Greek Olive -tuotelinjan raaka-aineena ensiluokkainen ekstra-neitsytoliiviöljy

Koroneiki-oliivi on jo antiikin Kreikan ajoista tunnettu arvokas oliivipuulaji, joka kasvaa vehreällä Kreetan saarella. Hitaasti kasvavat, orgaanisesti viljellyt oliivipuut pidetään pienikokoisina, jotta ne pystyvät paremmin hyödyntämään auringon energian – lopulta tuottaen pienen, kallisarvoisen annoksen ´vihreää kultaa´. Puun lehdet kerätään käsin ja kuivatetaan luonnollisesti joka talvi, jonka jälkeen ne kylmäpuristetaan KORRESin omassa tehtaassa. Lopputuloksena syntyy laadukas oliiviöljy, joka on KORRES Pure Greek Olive -tuotelinjan sydän. Kuuluisasta Koroneiki-oliivista saatava ensiluokkainen oliiviöljy on täynnä antioksidantteja sekä ravitsevia Ω-rasvahappoja, vitamiineja ja polyfenoleja, jotka sisältävät:

  • kosteuttavia
  • ravitsevia
  • pehmentäviä
  • antioksidanttisia
  • uudistavia
  • suojaavia ominaisuuksia

korres-tuotekuva2-680x680px

Tutustu ihanaan KORRES Pure Greek Olive -tuotelinjaan, josta löydät hoitavat ja ravitsevat tuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Tuotteet sisältävät 84.7% - 99.2% luonnollisia ainesosia ja niiden ylelliset koostumukset ja ihanat tuoksut ovat kuin pala Kreikkaa kylpyhuoneessasi!