UUTUUS KORRES Greek Yoghurt -kasvolinja kosteuttaa ja ravitsee ihoa jopa 48h ajan

UUTUUS KORRES Greek Yoghurt -kasvolinja kosteuttaa ja ravitsee ihoa jopa 48h ajan

Julkaistu 13.4.2022

KORRES yhdisti vuosisatoja vanhat kreikkalaiset ihonhoitoperinteet ja viimeisimmät tieteen innovaatiot luodakseen ainutlaatuisen kreikkalaiseen jogurtiin ja probioottien tehoon perustuvan Greek Yoghurt -kasvolinjan. Innovatiivista teknologiaa hyödyntävän kasvolinjan hellävaraiset tuotteet ravitsevat ja tukevat ihon luonnollista mikrobisuojaa.

KORRESin innovaatio - aito kreikkalainen jogurtti

Kosteutensa menettänyt iho voi olla herkkä, kuiva, samea ja väsynyt. Ihomme kohtaa päivittäin myös lukuisia ympäristön stressitekijöitä, jotka korostavat entisestään näitä ihon luonnollisen mikrobisuojan epätasapainosta johtuvia oireita. Tehokkaana superfoodinakin tunnettu ja vitamiinirikas kreikkalainen jogurtti tehostettuna lisäannoksella pre- ja probiootteja sekä WaterPatch-ainesosayhdistelmä syväkosteuttavat ihoa 48-tunnin ajan, ylläpitäen ihon luonnollista suojakerrosta sekä tehden ihosta kimmoisan ja kauniin heleän. Kreikkalainen jogurtti tarjoaa iholle välittömän viilentävän tunteen, samalla kosteuttaen tehokkaasti sekä hoitaen ja raviten ihoa tehoannoksella probiootteja.

Greek Yoghurt 1

Ihon mikrobisuojaa vahvistava teknologia

KORRES Greek Yoghurt -kasvolinjan perusta on ihon luonnollista mikrobisuojaa vahvistava teknologia, joka ylläpitää ihon mikrobitasapainoa ja palauttaa sen terveeseen, elinvoimaiseen olotilaansa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihon mikrobiomilla – ihossa elävien mikro-organismien ekosysteemillä – on tärkeä rooli siinä, miltä iho näyttää ja tuntuu. Mikrobiomi on kuin kilpi, joka suojelee ihoa kaikilta ulkoisilta haittatekijöiltä. Samalla se on kuitenkin hyvin hauras ja mikrobiomin ollessa epätasapainossa iho saattaa punoittaa ja tuntua kiristävältä, samealta, kuivalta tai tavallista herkemmältä. Ihon mikrobisuojan ollessa tasapainossa se pystyy tehokkaammin taistelemaan päivittäisiä ympäristön stressitekijöitä vastaan ja tuloksena on vahva ja terveyttä hehkuva iho.

Kasvolinjan tehokkaat luonnolliset tähtiraaka-aineet

  • Pre- ja probiootit: Auttavat ylläpitämään ihon mikrobitasapainoa ja tukevat ihon luonnollista suojaa antaen samalla hoitavan ja silottavan vaikutuksen.
  • WaterPatchTM -ainesosayhdistelmä: Vähitellen kosteutta vapauttava yhdiste syväkosteuttaa ihoa 48-tunnin ajan saaden ihon tuntumaan kimmoisalta, nuorekkaalta ja virkeältä. Se muodostaa iholle suojaavan kalvon ehkäisten kosteuden haihtumisen.
  • Kolme erikokoista hyaluronihappoa: Imeytyvät välittömästi syvälle ihoon sitoen tehokkaasti kosteutta ja vahvistaen ihon suojakerrosta. Ihosta tulee sileä ja kimmoisa.

Greek Yoghurt 2

Greek Yoghurt probioottinen vaahtoava puhdistusvoide 150ML

KORRESin maailmanlaajuisesti myydyin puhdistustuote! Täyteläinen ja hemmotteleva vaahtoava voide on valmistettu jo vuosisatoja Kreikassa ihonhoitoon käytetystä jogurtista sekä luonnollisista puhdistavista ainesosista, ja tehostettu pre- ja probiooteilla sekä merilevän ravinteilla. Se puhdistaa tehokkaasti epäpuhtaudet, meikin ja ripsivärin sekä ilmansaasteet ärsyttämättä ihoa tai silmiä.

greek yoghurt 3

Greek Yoghurt rauhoittava probioottinen seerumi 30ML

Ultratiivistetty probioottinen kasvoseerumi vahvistaa ihon luonnollista kosteussuojaa tehden siitä pehmeän, vahvan ja terveyttä hehkuvan. Pre- ja probiootit, WaterPatchTM -ainesosayhdistelmä, kolme erikokoista hyaluronihappoa sekä merilevän ravinteet tarjoavat 48h lempeän kosteutuksen ja ylläpitävät ihon mikrobitasapainoa.

greek yoghurt 4

Greek Yoghurt rauhoittava probioottinen kosteusvoide 40ml normaalille ja sekaiholle/kuivalle iholle

Tehokas kosteusvoide rauhoittaa ihoa välittömästi, saaden sen näyttämään ja tuntumaan terveemmältä. Pre- ja probiootit, WaterPatchTM -ainesosayhdistelmä, kolme erikokoista hyaluronihappoa sekä merilevän ravinteet tarjoavat 48h lempeän kosteutuksen ja ylläpitävät ihon mikrobitasapainoa – tuloksena kuulas, terveyttä hehkuva iho.

Greek Yoghurt 5

Greek Yoghurt ravitseva probioottinen yön-yli hoitonaamio 40ml

Intensiivisesti kosteuttava yön-yli hoitonaamio on enemmän kuin yövoide! Joka iltaiseen käyttöön tarkoitettu voide ravitsee ihoa yön aikana, jotta aamun sarastaessa ihosi tuntuu täyteläiseltä ja hehkuu terveyttä.

greek yoghurt 6

Hydra-Biome™ kasvonaamio 100ml

Ainutlaatuisen kasvonaamion koostumus antaa välittömän viilentävän vaikutuksen samalla syväkosteuttaen kuivaa ja rasittunutta ihoa. Anna vaikuttaa iholla 15 minuuttia ja huuhtele. Tuloksena on sileä, vahva ja kauniin heleä iho.

Greek Yoghurt -kasvolinjan lisäksi löydät valikoimastamme myös upeat KORRES vartalo- ja hiustenhoitotuotteet.

Valikoima vaihtelee tavarataloittain