Kotimainen Erisan+: Raaka-aineet luonnosta vahvistamaan ihon omaa vastustuskykyä

Kotimainen Erisan+: Raaka-aineet luonnosta vahvistamaan ihon omaa vastustuskykyä

Julkaistu 8.11.2021

Iho suojaa meitä ulkoisilta ärsykkeiltä ja tarvitsee tukea herkistyessään mm. hormonaalisten muutosten, stressin tai vääränlaisten ihonhoitorutiinien seurauksena. Myös meillä Suomessa tutut vuodenaikojen ja lämpötilojen muutokset koettelevat ihoa. Ihoa hoitaessa onkin tärkeää valita tuotteet, jotka tukevat ihon tasapainoa ja vastustuskykyä.

Prebiootteja ja ihon hyvinvointia tukevia luonnon raaka-aineita

Erisan+ kasvojenhoitosarja sisältää prebiootteja, jotka lisäävät ihon suojaa tukien hyvien mikrobien toimintaa iholla. Sarjan tuotteiden raaka-aineet on tarkoin valittu tukemaan erityisesti herkän ihon hyvinvointia ärsyttämättä ihoa.

Erisan+3tuotetta_verkkoartikkeliin-2

Prebiootteina toimivat chlorella-uute, inuliini ja alfa-glukaani oligosakkaridi. Herkän ihon hyvinvointia tukevia ainesosia ovat myös pehmentävä suomalainen kauraöljy, tulehdusta ja punoitusta vähentävä ratamouute, kosteuttava karhunvatukkauute ja antioksidanttipitoinen fermentoitu riisivesi. Kotimainen sokerijuurikkaasta valmistettu inositoli toimii ihoa suojaavana ja kosteuttavana sekä ihon uusiutumista edistävänä ainesosana.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Erisan+ -sarjasta löytyvät puhdistusgeeli, kasvosuihke, seerumi sekä yö- ja päivävoiteet. Erisan+ tuotteille on myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikan sertifikaatti, Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus sekä Avainlippu.

Erisan+2kuvaa_verkkoartikkeliin

Tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tutustu tuotteisiin ja ihastu!