Kruunaa kampaus trendikkäällä hiushuivilla

Kruunaa kampaus trendikkäällä hiushuivilla

Päivitetty 13.4.2022

Hiushuivi on tämän hetken trendikkäin ja monipuolisin hiusasuste. Se käy niin ponnariin, nutturaan, avoimiin hiuksiin kuin suojaamaan päätä ja hiuksia auringoltakin. Lue alta Iberon helpot vinkit hiushuivin käyttöön ja katso tutorial-videot artikkelin lopusta.

Yksinkertaisimmillaan hiushuivilla voi viimeistellä tavallisen ponnarin tai puoliponnarin. Solmi hiushuivi napakalle solmulle hiuslenkin ympärille ja hulmuava tyyli on valmis.

Hiushuivi toimii myös pantana. Taittele huivia kulmittain kaksin kerroin niin, että saat siitä pötkön. Solmi huivipötkö pään ympäri pannaksi ja viimeistele napakalla rusetilla. Jos haluat suojata hiuksia ja päätä auringolta vaikkapa rannalla, voit jättää huivin leveämmäksi ja solmia rusetin niskaan.

Ibero hiushuiviartikkeli kuva2 680x544

Lettiin saa lisää muhkeutta letittämällä hiushuivin letin joukkoon. Aloita sitomalla hiukset hiuslenkillä ponnarille ja kiedo huivi hiuslenkkiin kiinni. Letitä hiukset kuin tekisit tavallista lettiä, mutta niin, että kahden osion mukana lettiin kietoutuu myös hiushuivi.

Ibero hiushuiviartikkeli kuva3 680x544

Nutturaan saa näyttävyyttä samalla tekniikalla. Tee letti edellä neuvotulla tavalla ja kiepauta se lopuksi juurensa ympäri kuin korvapuustille. Jos haluat nutturasta korkean, tee sen aloittava ponnari korkealle takaraivolle.

Kurkista alta vielä helpot tutorial-videot puoliponnariin ja kahteen nutturaan.

Iberon hiushuivit löydät omasta K-Citymarketistasi.