Syksyn houkuttelevimmat asustetrendit

Syksyn houkuttelevimmat asustetrendit

Päivitetty 19.7.2022

Mukavuus on tullut jäädäkseen ja se näkyy myös syksyn trendeissä – rento ja mukava asu pyöräytetään kaupunkikelpoiseksi näyttävillä asusteilla. Iberon syysuutuuksissa onkin ihania asusteita syystyyliin.

Syksyn trendeissä on inspiroiduttu luonnosta, mikä näkyy mm. runsaissa vihreän sävyissä, joista vahvimpana näkyy samettinen smaragdinvihreä. Se täydentää klassisia syksyn sävyjä, kuten viininpunaista, ja syksyistää toisenkin ikisuosikin, vaaleanpunaisen.

Ibero syystrendiartikkeli2022 kuva1 680x550

Vaikka hiusdonitsit pitävät edelleen pintansa, haisoljet ja kesän uutuudet, hiushuivit, kilpailevat nyt hiusten ykkösasusteen paikasta. Jos hiuksista loppuu tila, hiusdonitsin voikin pukea rannekoruksi. Näyttävä hiushuivi on helppo tapa tuoda asuun mielenkiintoa printeillä ja leikittelevillä väreillä.

Ibero syystrendiartikkeli2022 kuva2 680x550

Varsinaisessa korumuodissa puolestaan palataan uudistuneiden klassikoiden äärelle, sillä helminauhoilta ei voi olla välttymättä koruissa eikä hiuskoruissa. Klassiset ketjut ovat puolestaan kasvaneet jättisuuriksi ja niitä löytyy niin kaulasta, korvista kuin sormuksistakin.

Ibero syystrendiartikkeli2022 kuva3 680x405

Kulta on kauan ollut korujen ykkössävy. Aikoinaanhan tyylipoliisit suorastaan kielsivät kullan ja hopean yhdistelyn, mutta vähät siitä säännöstä, sillä Iberon uudet kullan ja hopean sävyiset sormukset- ja korvakoruthan ovat aivan ihania yhdessä. Ja mikä parasta, niiden valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja, joten ne ovat myös luonnolle lempeämpiä.

Ibero syystrendiartikkeli2022 kuva4 680x550

Iberon syksyn trendi-ihanuudet löydät omasta K-Citymarketistasi.