Loihdi keväisen hehkuva kasvomeikki LUMENEn Natural Glow -tuotteilla!

Loihdi keväisen hehkuva kasvomeikki LUMENEn Natural Glow -tuotteilla!

Julkaistu 14.4.2023

Kevään lähestyessä on aika kiinnittää huomiota oman meikkipussin sisältöön. Talven jäljiltä iho tarvitsee erityistä hoitavuutta ja auringolta suojautuminen tulee yhä tärkeämmäksi – myös meikin osalta. LUMENEn Natural Glow Heleyttävä meikkivoide ja uudistuneet Natural Glow aurinkopuuteri ja -poskipuna hoitavat ihoasi luoden upean hehkun – keväisiä sävyjä unohtamatta!

Vinkit täydelliseen kevätmeikkiin:

Upean kevätmeikin salaisuus on heleä meikkipohja. Luo hehkuva meikkipohja Natural Glow Heleyttävällä meikkivoiteella, joka luo ihollesi luonnollisen lopputuloksen ja suojaa ihoa auringolta suojakertoimella 20. Kosteuttavat ja kirkastavat raaka-aineet tekevät ihostasi upean sädehtivän!

LUMENE Natural-Glow-Foundation image article 680 fiiliskuva 4

Olennaisena osana kevätmeikkiä on auringon tuntu kasvoilla. Lisää uudistettua Natural Glow aurinkopuuteria poskipäille, hiusrajaan ja nenän varrelle. Kapseloitu hyaluronihappo ja pohjoinen lakka ihonhoidollisina raaka-aineina hoitavat ihoasi.

LUMENE Natural-Glow-Bronzer image article 680 fiiliskuva 1

Raikkaan sävyinen poskipuna sitoo pohjameikkisi yhdeksi heleäksi kokonaisuudeksi. Uudistettu Natural Glow poskipuna on nyt koostumukseltaan kerrostettavampi ja auttaa halutun sävyvoimakkuuden saavuttamisessa. Leikittele uudella marjaisella sävyllä ja lisää punaa silmäluomiisi luomivärin sijaan!

LUMENE Natural-Glow-Blush image article 680 fiiliskuva 2

Kevään lähestyessä on aika ottaa upean sävyiset huulituotteet esille. Nyt hoitavampi Luminous Shine huulikiilto antaa täyteläistä kiiltoa koko päiväksi. Viimeistele meikkisi lisäämällä huulillesi herkullinen sävy ja olet valmis kevääseen!

LUMENE Luminous-Shine-Hydrating-Plumping Lipgloss image article 680 fiiliskuva 3