Uudet, vastuullisemmat ja hoitavammat Lumene-puuterit

Uudet, vastuullisemmat ja hoitavammat Lumene-puuterit

Julkaistu 13.4.2022

Rakastetut Lumenen puuterit ovat nyt uudistuneet entistä hoitavimmiksi ja vastuullisemmiksi. Puutereiden suositut vegaaniset koostumukset sisältävät nyt entistä enemmän hoitavia pohjoisia raaka-aineita, kuten heleyttävää pohjoista lakkaajaihon sävyä tasoittavaa pohjoista puolukkaa. Lisäksi uudistetut puuterit sisältävät ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Uusi pakkaus on kierrätettäviä ja uudelleenkäytettävä, ja se on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista.

Näin valitset sopivan puuterin

• Mieti, millaisen tuloksen haluat puuterilla saada: luonnollisenvai matan. Toivotko, että puuteri häivyttää punakkuutta? Vai haluatko tehdä koko meikkipohjan puuterilla?

• Pohdi myös, pidätkö irtopuuterista vai kiinteästä versiosta.

• Ota huomioon ihotyyppisi. Rasvainen iho voi tarvita puuteria kauttaaltaan. Sekaiholla puuterointia tarvitsee usein T-alue eli otsa, nenä ja leuka. Kuiva iho ei tarvitse puuteria kiillon vuoksi, joten puuteria kannattaa levittää kevyesti vain niihin kohtiin, jotka tarvitsevat lisäpitoa.

LUMENE SHEER FINISH IRTOPUUTERI

Häivyttää ihon virheitä ja hienoja juonteita. Talia imevä koostumus pitää ihon kiillottomana ja sitoo meikin pysyvästi paikalleen.

Lumene powders image article 680x500 fiiliskuva3

LUMENE STAY LUMINOUS MATTE PUUTERI

Kiinnittää meikin pitkäkestoisesti ja poistaa kiiltoa kuivattamatta ihoa. Antaa iholle heleän mattapintaisen lopputuloksen.

Lumene powders image article 680x500 fiiliskuva1

LUMENECC COLOR CORRECTING PUUTERI

Vähentää punaisuutta ja tasoittaa ihon sävyä luoden sileän, tasaisen lopputuloksen.

Lumene powders image article 680x500 fiiliskuva4

LUMENE BLUR MEIKKIPUUTERI SK15

Saa ihon näyttämään hetkessä tasaisemmalta ja virheettömältä. Sopii käytettäväksi myös yksinään meikkivoiteen tapaan.

Lumene powders image article 680x500 fiiliskuva2