Lähde-yörutiini pohjoisen luonnon tehoaineilla

Lähde-yörutiini pohjoisen luonnon tehoaineilla

Julkaistu 7.7.2021

Tiesitkö, että yö on tärkeää aikaa ihon palautumisen kannalta? Lumene on apunasi ihon kosteutuksessa yön aikana, pohjoisen raaka-aineilla.

Yön aikana ihon solujen uusiutuminen nopeutuu ja päiväsajan ulkoisten haasteiden aiheuttamat ihovauriot alkavat korjaantua. Iho menettää myös enemmän kosteutta yöaikaan, minkä takia kosteutus onkin tärkeä osa ihonhoidon yörutiinia.

Uudistettu Lähde Tehokosteuttava yövoide ja Kosteuttava prebiootti-tehohoito hyödyntävät pohjoisen luonnon voimaa tehokosteuttaen ihoasi sillä aikaa, kun sinä nukut. Pohjoista luomukoivunmahlaa, puhdasta pohjoista lähdevettä sekä suomalaista kauraa sisältävä, kosteuttava tehoduo säilyttää ihon kosteuden ja täydentää ihon luonnollista mikrobiomia yön aikana.

Nuku siis sikeästi ja anna Lumenen tehokosteuttavan yörutiinin tehdä taikansa. Aamulla iho näyttää hyvinvoivalta, kasteenraikkaalta ja uudistuneelta!

Anna yön tehdä taikojaan

  1. Ravitse

Lumene Kosteuttava prebiootti-tehohoito

Auttaa ihoa säilyttämään optimaalisen kosteustasapainon jopa 24 tunnin ajan. Tuote sopii erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle iltaisin ja tarvittaessa myös aamuisin ennen kosteusvoidetta.

  1. Tehokosteuta

Lumene Tehokosteuttava yövoide

Kosteuttaa ihoa tehokkaasti samalla säilyttäen sen kosteuden yön ajan ja täydentäen ihon luonnollista mikrobiomia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Levitä iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle

Tuotteet saatavilla nyt K-Citymarketeista ja verkkokaupasta.