Lumene-puhdistustuotteet pohjoisista luonnon raaka-aineista

Lumene-puhdistustuotteet pohjoisista luonnon raaka-aineista

Julkaistu 20.12.2019

Lumenen uudistuneet puhdistustuotteet sisältävät entistä enemmän pohjoisia tehoaineita ja vegaaniset koostumukset ovat jopa 98% luonnollista alkuperää. Eri ihotyypeille sopivien Herkkä, Hellä, Kirkas ja Puhdas -sarjojen pakkaukset saavat myös uuden raikkaan pakkausilmeen.

Uudistetut koostumukset sisältävät uusia raaka-aineita, kuten vastuullisesti tuotettuja pohjoisia marjavesiä – mustikka-, lakka- ja puolukkavesiä sekä luomukoivunmahlaa. Marjavesiä saadaan keräämällä talteen marjamehun valmistusprosessissa haihtunut vesi. Nämä vedet sisältävät pieniä määriä marjojen vesiliukoisia komponentteja, joista tulee esimerkiksi mieto marjan tuoksu.

Herkälle iholle

Herkkä-sarja on sopiva valinta, jos ihosi on herkkä ja kaipaa rauhoittavia sekä hoitavia tuotteita. Sarja on hajusteeton ja kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa, ja sopii siis herkimmällekin iholle. Uudistetut tuotteet sisältävät ihoa tehokkaasti kosteuttavaa pohjoista mustikkavettä.

680x550px Lumene Herkka Cleansing CPS

Kuivalle iholle

Uudistuneiden Hellä-sarjan tuotteiden silkkisen pehmeät koostumukset tuovat kuivalle iholle tehokosteutusta ja saavat ihon tuntumaan pehmeältä. Kosteuttava puhdistusvoide ja kasvovesi sisältävät kosteuttavaa puolukkavettä ja puhdasta pohjoista lähdevettä.

680x550px Lumene HELLA Cleansing CPS

Normaalille iholle

Uudistetut Kirkas-sarjan tuotteet jättävät ihon heleän näköiseksi ja auttavat palauttamaan ihon luonnollisen hehkun. Samalla ne poistavat epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja. Tuotteet sisältävät ihoa kosteuttavaa pohjoista lakkavettä ja puhdasta pohjoista lähdevettä.

680x550px Lumene KIRKAS Cleansing CPS

Rasvoittuvalle ja sekaiholle

Rasvoittuvalle ja sekaiholle sopivan Puhdas-sarjan tuotteet syväpuhdistavat ihon ja poistavat epäpuhtaudet samalla häivyttäen ihohuokosia. Uudistuneet tuotteet sisältävät muun muassa ihoa kosteuttavaa ja suojaavaa pohjoista luomukoivunmahlaa sekä puhdasta pohjoista lähdevettä. Raikkaan tuoksuiset tuotteet jättävät ihon mattapintaiseksi.

680x550px Lumene Puhdas Cleansing CPS