Maksimaalista, säänkestävää tuuheutta

Maksimaalista, säänkestävää tuuheutta

Päivitetty 10.11.2021

Illat pimenevät entisestään, mutta loppuvuoden juhlakausi ja juhlameikki tuovat iloa iltoihimme! Pohjoisen vaihteleva sää vaatii lisäksi meikiltä pitkäkestoisuutta. Meikin pitää kestää siistinä koko päivän ajan viimasta, sateesta tai rännästä huolimatta.

Lumenen uusi Stay Volume Mascara on täydellisen tuuheuttava ja pitkäkestoinen ripsiväri, joka kestää kauniina ja tahraamatta myös pohjoisen luonnon vaihtelevissa sääolosuhteissa. Moderni tuuheuttava harja ja sen tiheät, pehmeät harjakset antavat yhdellä kerroksella luonnollista tuuheutta.

Ripsivärin vegaaninen koostumus on kehitetty kestämään erilaisia sääolosuhteita, kyyneliä ja hikeä. Se sisältää betaiinia ja pohjoista variksenmarjauutetta, jotka suojaavat ja hoitavat ripsiä käytön aikana.

Stay Volume Mascara on jatkoa viime vuonna lanseerattuun Stay-meikkisarjaan, johon kuuluu myös pitkäkestoinen meikkivoide mineraaliaurinkosuojalla (SPF 30). Stay Meikkivoide on hoitava, puolipeittävä meikkivoide, joka antaa kuulaan mattapintaisen lopputuloksen ja joka pysyy virheettömänä kaikissa sääolosuhteissa, kestäen jopa hikoilun.

Molemmat Stay-tuotteet ovat kehitetty ja valmistettu Espoossa.

Lumene_stay_680x300

  • Lumene Stay Volume Mascara
  • Lumene Stay meikkivoide SK30