Upea kuulaan matta iho koko päivän, joka säässä

Upea kuulaan matta iho koko päivän, joka säässä

Päivitetty 27.11.2020

Innovatiivinen meikkivoideuutuus: Lumene Stay Weightless

Pitkäkestoinen meikkivoide, joka antaa ihon hengittää? Tutustu uuteen Stay Weightelss -meikkivoiteeseen!

Luo kasvoille pitkäkestoinen kuulaan matta lopputulos uudella Stay Weightless meikkivoiteella. Sen kevyen nestemäinen koostumus on miellyttävän tuntuinen eikä kuivata ihoa. Peittävyyttä on helppo säädellä, sillä meikkivoide on kerrostettavissa ilman epämiellyttävän paksua lopputulosta.

Pitkäkestoinen ja säänkestävä…

Stay-meikkivoiteen pitkäkestoinen ja säänkestävä koostumus takaa sen, että lopputulos säilyy virheettömänä koko päivän, kaikissa sääolosuhteissa kestäen läpi tihkusateen, auringonpaahteen ja aktiivisen elämäntyylin. Se auttaa myös suojaamaan ihoa auringon haitoilta mineraaliaurinkosuojan 30 avulla. Mineraaliaurinkosuoja toimii fyysisenä suojana auringonsäteitä vastaan heijastamalla auringon UVA- ja UVB-säteitä pois iholta, joten voit nauttia auringosta turvallisesti ympäri vuoden.

…mutta hoitava

Stay-meikkivoiteessa yhdistyvät pitkäkestoisuus ja kosteuttavuus ennennäkemättömällä tavalla. Pohjoisen luonnon raaka-aineet hellivät ihoasi päivän aikana: antioksidanttipitoinen variksenmarja hoitaa ja betaiini kosteuttaa ihoa. Meikkivoide on lisäksi hajusteeton ja kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, joten se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

Stay meikkivoiteesta on 10 upeaa sävyä, löydä omasi ja ihastu! Kesko Lumene 680 700 2