MAVALA Mini Color Delight -lakkakokoelma tuo kesän luoksesi ja se sisältää tuttuun tapaan kuusi kauden trendiin sopivaa kynsilakkasävyä

MAVALA Mini Color Delight -lakkakokoelma tuo kesän luoksesi ja se sisältää tuttuun tapaan kuusi kauden trendiin sopivaa kynsilakkasävyä

Julkaistu 24.4.2023

Nyt saa hullutella herkullisilla sävyillä, ehkä oletkin mielikuvissasi jo lomapäivillä hiekkarannoilla tai merenrantakaupunkien sykkeessä? Nämä iloiset sävyt ovat saaneet inspiraationsa trooppisista hedelmädrinkeistä, kesän välittömästä ilosta ja yhdessä vietetyistä karnevaaleista.

C2317 KOKO digiartikkeli Mavala kuvitus3 680x300

Herkulliset värit viimeistelevät kesälookin niin arkeen kuin juhlaan ja korostavat ulkona vietettyjen päivien tuomaa päivetystä. Yhdistele valintasi mukaan, iloitaan kesästä yhdessä!

C2317 KOKO digiartikkeli Mavala kuvitus2 680x300

Kynsilakan koostumusta on entisestään parannettu lisäämällä koostumukseen orgaanista piitä sisältävää yhdistettä. Piillä on merkittävä rooli kynnen vahvistumisen ja optimaalisen joustavuuden kannalta. Uusi koostumus suojaa ja auttaa vahvistamaan kynsiä, silloinkin kun ne ovat lakatut.

Muista hoitaa myös kynsinauhat, huolitellut kynsinauhat viimeistelevät huolitellun lookin.

C2317 KOKO digiartikkeli Mavala kuvitus 680x300

MAVALA CUTICLE OIL on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hoitotuote, joka ylläpitää kynsinauhojen joustavuutta estäen niitä kuivumasta ja repeilemästä. Hoidetut kynsinauhat antavat kynnelle huolitellun ja kauniin kehyksen.

Kynsinauhaöljyä hierotaan pieni määrä kynsinauhoille ja kynnen tyveen iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

MAVALA 002 on kaksivaikutteinen aluslakka, joka suojaa kynttä värilakan pigmenteiltä ja kiinnittää värilakan tiiviisti kynteen. 002 kaksinkertaistaa kynsilakan kestoajan ja aluslakan ansiosta kynsi ”hengittää” ja säilyttää elastisuutensa. 002 aluslakka sopii erityisesti henkilöille, joilla on ongelmia värilakan pysyvyyden kanssa.