Max Factor Miracle Second Skin -meikkivoide jättää luonnollisen lopputuloksen

Max Factor Miracle Second Skin -meikkivoide jättää luonnollisen lopputuloksen

Julkaistu 24.8.2020

Juhlista terveen, luonnollisen meikkipohjan kauneutta meikkivoiteella, joka uudistaa, suojaa ja kosteuttaa.

Max Factor Miracle Second Skin -meikkivoide tarjoaa kevyen koostumuksen, joka häivyttää epätäydellisyyksiä ja tasoittaa ihon sävyä samalla tuoden ihoon ravintoaineita ja suojausta kliinisesti todistetuilla ihoa hoitavilla vaikutuksilla. Tuote ei sisällä talkkia, sulfaatteja, ftalaatteja, parabeeneja tai kemiallista aurinkosuojaa. Levitä ohut kerros kauniin kevyen peiton saamiseksi tai kerrosta saadaksesi peittävämpi ja virheetön meikkipohja.

Max Factor_secondskin_680x680

Uudistaa

Miracle Second Skin sisältää pre- ja probioottiyhdistettä, joka auttaa ylläpitämään ja vahvistamaan ihon suojakerrosta. Prebioottiset kosmetiikan raaka-aineet kuten polysakkaridit voivat auttaa ihon normaaliflooraa saavuttamaan tasapainon sitä “ruokkimalla”. Probioottiset kosmetiikan raaka-aineet ovat peräisin mikro-organismeista (bakteereista), jotka voivat riittävinä määrinä myös auttaa tasapainottamaan ihoa.

Suojaa

Fysikaalinen aurinkosuoja antaa aurinkosuojakertoimen SPF20 sekä antioksidanttiyhdistettä, joka suojaa valovanhenemista vastaan.

Kosteuttaa

Miracle Second Skin kosteuttaa koko päivän hyödyntämällä useampaa eri teknologiaa. Humektantit (kookosmaito, glyseriini ja aloe vera) vetävät vettä puoleensa ja sitovat sitä. Emollientit (kookosöljy ja lesitiini) pehmentävät ihoa ja ehkäisevät veden haihtumista iholta.

Saatavilla K-Citymarketeista neljässä eri sävyssä. Kokeile jo tänään!