#MaxFactorStories - katso Vesalan kevään kauneussuosikit

#MaxFactorStories - katso Vesalan kevään kauneussuosikit

Päivitetty 9.4.2019

Kauneus on enemmän kuin mitä näet. Kauneus hehkuu sisältä. Lue Max Factorin #MaxFactorStories -kampanjasta ja Suomen brändilähettiläs Vesalan kauneussuosikeista.

Kauneus on enemmän kuin mitä näet. Kauneus hehkuu sisältä. Koska ne asiat, mitkä tekevät naisista kauniita ovat heidän tarinansa, kokemuksensa ja miltä heistä tuntuu.

Max Factor haluaa vahvistaa tätä sanomaa #MaxFactorStories -kampanjan avulla. Max Factor jakaa tarinoita upeilta naisilta, jotka eivät ole vain kauniita vaan he ovat myös äitejä, yrittäjiä, aktivisteja ja paljon muuta. Olemme erittäin ylpeitä kertoessamme, että Suomessa brändilähettiläänä toimii artisti VESALA!

maxfactor vesala1 680x680

Paula kertoo oman tarinansa sekä avaa näkemystään mitä kauneus hänelle tarkoittaa. Lisäksi Paula jakaa omat kauneussuosikkinsa ja jakaa tippejä miten luoda meikki nopeasti ja helposti Max Factorin tuotteilla. Vesalan tarina sekä meikkivinkit ovat katsottavissa Max Factorin Youtube -kanavalta sekä tämän jutun lopusta.

Paula Vesalan kauneussuosikit

Vesalan toukokuun lookissa nähdään kevään juhliin täydellisesti sopiva meikki. Meikkipohja luotiin Facefinity All Day Flawless -meikkivoiteella. Siinä on kaikki täydellisen meikkipohjan elementit; pohjustusvoide, meikkivoide ja peitevoide samassa, joten ei ihmekään että tämä on Max Factor Suomen myydyin meikkivoide.

Luomiin käytettiin Miracle Prep -silmämeikinpohjustusvoidetta, jolla saadaan silmämeikille tasainen ja pitävä pohja. Silmämeikissä käytettiin Nude Palette -luomiväriä sävyssä Cappuccino Nudes ja lopuksi ripset saatiin tuuheiksi ja näyttäviksi Masterpiece Max -ripsivärillä, joka on Max Factor Suomen myydyin ripsiväri. Meikki viimeisteltiin hoitavalla Lip Cushion -huulikiillolla.

maxfactor vesala2 680x680