Kauneus
#maxfactorstories X Paula Vesala

#maxfactorstories X Paula Vesala

Kauneus on enemmän kuin mitä näet. Kauneus hehkuu sisältä. Koska ne asiat, mitkä tekevät naisista kauniita ovat heidän tarinansa, kokemuksensa ja miltä heistä tuntuu.

Max Factor haluaa vahvistaa tätä sanomaa #MaxFactorStories -kampanjan avulla ja juhlia Kansainvälistä Naisten päivää vuosittain 8. maaliskuuta. Max Factor jakaa tarinoita upeilta naisilta, jotka eivät ole vain kauniita vaan he ovat myös äitejä, yrittäjiä, aktivisteja ja paljon muuta. Suomessa brändilähettiläänä toimii artisti VESALA!

Näin Vesala kommentoi kauneuden käsitettä ja Kansainvälistä Naistenpäivää:

”Olen todella iloinen että saan toimia Max Factorin kasvona Suomessa! Haluan rohkaista naisia ilmaisemaan itseään ja iloitsemaan omasta olemuksestaan ja siitä mitä itse kukin tekee. Kauneus on mulle erityisesti ihmisen oman persoonallisuuden hehkua, sitä että on juuri oikeanlainen ihan jo nyt heti ja tänään.

Kansainvälinen naistenpäivä on tärkeä päivä minullekin. Se ei oikeastaan ole mikään kukkakimppujen ja suklaarasioiden päivä, vaan toiminnan päivä. Maailmassa ei tasa-arvo vielä toteudu, ja tänään voidaan ihan erityisesti kiinnittää huomiota asioihin joissa vielä on parannettavaa, kuten palkkatasa-arvo, koulutus, oman kehon itsemääräämisoikeus.”

Paula Vesalan kauneussuosikit

#MaxFactorStories -lookin loi Paula Vesalan luottomeikkitaiteilija Neea Kuurne ja hän kommentoi kevään lookia näin:

”Paula rakastaa käyttää todella vahvaa silmämeikkiä, kuten mustaa smokey eye -meikkiä. Loimme siitä inpiroituneena hieman pehmeämmän pronssisen Smokey Eyen. Lookin viimeistelee kuulas iho sekä pitkäkestoinen huulipuna.”

Vesalan kevään lookissa meikkipohja luotiin Facefinity Compact -meikkipuuterilla. Puuteri kulkee helposti käsilaukussa mukana ja meikkiä on helppo ehostaa päivän aikana.

Lookissa keskityttiin erityisesti voimakkaaseen pronssinsävyiseen Smokey Eye -meikkiin, jonka kruunaa Max Factor -klassikko False Lash Effect -ripsiväri, mustaakin mustemmassa uutuussävyssä, Raven Black.

Jotta ripsistä saatiin entistäkin tuuheammat, ripsivärin alla käytettiin False Lash Effect Max Out -ripsivärin pohjustajaa. Pohjustajan siniset pigmentit kirkastaa katseen ja sen sisältämät kuidut tuuheuttaa sekä pidentää ripset maksimaaliselle tasolle.

Smokey Eye luotiin Masterpiece Nude Palette -luomiväripaleteilla sävyissä 02 Golden Nudes ja 07 Matte Sunset. Utuisen silmämeikin luomisessa on todella tärkeää aloittaa vaaleammista sävyistä ja häivyttää luomiväriä huolellisesti. Look viimeisteltiin Lipfinity 2-step -pitkäkestoisella huulimaalilla uutuussävyssä 80 Starglow.

maxfactor kilpailu kuvitus 680

Max Factor -tuotteet Vesalan lookiin

Kasvot

 • Miracle Prep Pore Minimizing + Mattifying -pohjustusvoide (tai juuri se oikea omalle ihollesi sopiva Miracle Prep -pohjustusvoiteista)
 • Facefinity Compact -meikkipuuteri ja Mastertouch All Day -peitevoide
 • Creme Puff Blush sävy 25 Alluring Rose ja 05 Lovely Pink
 • Creme Bronzer sävyssä 10 Bronze

Silmät

 • False Lash Effect Max Out Blue -ripsivärin pohjustaja
 • False Lash Effect Black Raven Black
 • Miracle Prep -luomivärin pohjustaja
 • Masterpiece Nude Palette 02 Golden Nudes ja 07 Matte Sunset
 • Kohl Pencil 020 black ja 030 brown

Kulmat

 • Brow Shaper 20 Brown
 • Brow Revival 001

Huulet

 • Lipfinity 80 Starglow