Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
#maxfactorstories X Paula Vesala

#maxfactorstories X Paula Vesala

Päivitetty 25.8.2020

Kauneus on enemmän kuin mitä näet. Kauneus hehkuu sisältä. Koska ne asiat, mitkä tekevät naisista kauniita ovat heidän tarinansa, kokemuksensa ja miltä heistä tuntuu.

Max Factor haluaa vahvistaa tätä sanomaa #MaxFactorStories -kampanjan avulla ja jakaa tarinoita upeilta naisilta, jotka eivät ole vain kauniita vaan he ovat myös äitejä, yrittäjiä, aktivisteja ja paljon muuta. Suomessa brändilähettiläänä toimii artisti VESALA!

Näin Vesala kommentoi kauneuden käsitettä:

”Olen todella iloinen että saan toimia Max Factorin kasvona Suomessa! Haluan rohkaista naisia ilmaisemaan itseään ja iloitsemaan omasta olemuksestaan ja siitä mitä itse kukin tekee - Kauneus on mulle erityisesti ihmisen oman persoonallisuuden hehkua, sitä että on juuri oikeanlainen ihan jo nyt heti ja tänään.”

Paula Vesalan kauneussuosikit

Alkusyksyn lookissa nähdään luonnollisen kuulas iho ja heleä roosansävyinen silmämeikki. #MaxFactorStories -lookin loi Paula Vesalan luottomeikkitailteilija Neea Kuurne ja hän kommentoi alkusyksyn lookkia näin:

”Paulan kauniit kasvonpiirteet mahdollistavat lookin kuin lookin ja haluan aina korostaa hänen kasvonpiirteitään sekä ihoa. Alkusyksyn lookissa nähdäänkin kaunis, luonnollinen ja hehkuva iho sekä raikas silmämeikki, jossa hehkuu roosan eri sävyt.”

mf vesala 680x300

Vesalan alkusyksyn lookissa keskityttiin luonnollisen raikkaaseen kasvomeikkiin, joka luotiin Miracle Second Skin -uutuusmeikkivoiteella. Miracle Second Skin sisältää ihoa suojaavia pre- ja probiootteja sekä kosteuttavaa kookosmaitoa. Kevyt, mutta täyteläinen koostumus levittyy tasaisesti iholle ja kestää koko päivän. Kevyesti peittävä, mutta ihoa tasoittava voide, joka saa ihosi hehkumaan ja näyttämään parhaimmat puolensa!

Lue lisää Max Factor Miracle Second Skin -meikkivoiteesta ›

mf kuvitus 680x300

Heleä ja kevyt roosansävyinen silmämeikki luotiin Masterpiece Nude Palette -luomiväripaletilla sävyssä Rose Nudes. Paletissa on kahdeksan eri sävyä, joilla luot lookissa nähtävän heleän vaaleat luomet tai lisäät syvyyttä paletin kolmella tummemmalla sävyllä. Ripsiin lookissa käytettiin Max Factor Masterpiece Max klassikkoripsiväriä. Pienen harjan avulla ripsistä tulee erotellut sekä upean tuuheat ilman paakkuja! Tämä ripsiväri jatkaa Max Factorin myydyimpänä ripsivärinä!

Look viimeisteltiin kosteuttavalla Colour Elixir - huulipunalla Limited Edition sävyissä 030 Rosewood ja 060 Intensely Coral. Näiden lisäksi saatavilla ihanan kirkas 055 Bewitching Coral kausisävy. Pro tip: sekoita eri huulipunan sävyjä saadaksesi persoonallisen värin huuliin tai käytä esimerkiksi huulien rajassa eri sävyä ja häivytä kohti huulien keskiosaa.

Colour Elixir -huulipunan kolme kausisävyä ovat saatavilla vain K-Citymarketeista rajoitetun ajan!

mf kuvitus2 680x300

Näillä tuotteilla luotiin Vesalan heleän roosa silmämeikki ja luonnollisen kuulas iho:

KASVOT: Miracle Prep Primer Illuminating + Hydrating -meikinpohjustaja, Miracle Second Skin -hoitava meikkivoide, Mastertouch All Day Concealer, Miracle Sheer Gel Blush -puikkoposkipuna sävyssä 004 Glowing Sunrise

SILMÄT: Miracle Prep eyeshadow primer -luomivärinpohjustaja, Masterpiece Nude Palette -luomiväripaletti sävyssä 03 Rose Nudes, Masterpiece Max tuuheuttava ja erotteleva ripsiväri.

KULMAT: Brow Shaper kulmakynä 20 Brown, Brow Revival -kulmaväri

HUULET: Colour Elixir Lipstick kausisävyissä 030 Rosewood and 060 Intensely Coral