Miesten hiustuotteet: täydellinen opas

Miesten hiustuotteet: täydellinen opas

Julkaistu 20.7.2020

Mitä tuotteita miehet tarvitsevat tiettyihin hiusmalleihin ja -tyyleihin? Entä miten tuotteet eroavat toisistaan? Tässä tärkeät muotoiluvinkit, jotka jokaisen miehen tulisi tietää. Hair we go!

On hyvin vähän miehiä, jotka eivät koskaan käy parturissa. Hiustyyli on monelle miehelle tärkeä itsensä ilmaisun keino. Noudata helppoja ohjeita ja hoida hiuksiasi paremmin!

Hyödyllisiä muotoiluvälineitä miehelle

Hiustenkuivaajan ja kamman lisäksi miehellä tulisi olla perusvälineissään hiusharja. Sijoita luonnonharjaksiseen harjaan tai hierontaharjaan, jonka pyöristetyt harjakset ovat muovisia, kumisia tai puisia. Tällaiset harjat hierovat hiuspohjaa ja auttavat levittämään luonnollisia öljyjä.

Jos hiukset ovat pitkät, mies voi myös käyttää suoristusrautaa. Vinkki: Keraamisella pinnalla varustettu malli on hiuksille hellävaraisempi. Käytä lämpösuojasuihketta ennen suoristusta tai föönausta erityisesti, jos hiuksesi ovat pitkät.

Muista myös siistiä villiintyneitä kulmakarvoja pinseteillä! Pinsetit on hyvä desinfioida säännöllisesti.

Toimi näin:

  • Jos haluat rennon ja huolettoman lopputuloksen, käytä muotoiluvahaa tai -savea (clay).
  • Jos hiuksesi ovat pitkät, geeliä kannattaa välttää, sillä se tekee hiuksista kovat – ja vaikeammat muotoilla. Kokeile levittää sen sijaan hiusten latvoihin muutama pisara öljyä, joka hoitaa ja antaa kiiltoa.
  • Ole varovainen, jos käytät geelin tai vahan jälkeen hiuskiinnettä: kampauksesi voi kestää pidempään, mutta hiuksesi saattavat näyttää rasvaisilta ja hoitamattomilta.
  • Aloita aina pienellä, noin herneen kokoisella määrällä tuotetta ja lisää tarvittaessa. Tuotteita on helpompaa lisätä kuin poistaa!

5 tuotetta onnistuneeseen kampaukseen

Markkinoilla on paljon erilaisia tuotteita. Alta löydät kätevän tiivistelmän niiden eroista ja käyttövinkeistä. Löydä tyyliisi sopiva tuote!

Muotoiluvaha – kun haluat rennon ja huolettoman lopputuloksen

Schwarzkopf Taft Ultimate muotoiluvaha antaa kevyen tai keskitasoisen pidon eikä tee hiuksista jäykän tuntuisia. Muotoiluvaha on oiva valinta silloin, kun haluat pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen, kuten klassisen "suoraan sängystä" -lookin. Muotoiluvaha sopii täydellisesti niin ohuille kuin paksuillekin hiuksille.

Verrattuna hiusgeeleihin, jotka sisältävät usein alkoholia, muotoiluvahat säilyttävät muotoiltavuutensa eivätkä kuivahda niin helposti. Voit siis työstää muotoiluvahaa hiuksissa sormilla niin kauan kunnes saat haluamasi lopputuloksen.

taft wax 680x300

Texturizing Clay – luonnollinen mattalopputulos

Schwarzkopf got2b phenomenal muotoilusavi muistuttaa vahaa, ja se antaa yleensä keskitasoisen tai voimakkaahkon lopputuloksen. Muotoilusavi on täydellinen, kun haluat mattaisen lopputuloksen, koska se antaa pehmeyttä ja vain vähän tai ei ollenkaan kiiltoa, ja lopputulos on erittäin luonnollinen. Se sopii hyvin paksuille hiuksille, sillä se selvittää hiuksia, tekee niistä pehmeämmät ja mahdollistaa uudelleenmuotoilun päivän aikana. Haluaisitko rennon ja luonnollisen lookin? Siinä tapauksessa muotoilusavi on sinun valintasi.

got2b texturizing clay 680x300

Muotoilutahna – muotoile uudelleen aina kun haluat

Schwarzkopf got2b phenomenal muotoilutahna muistuttaa muotoilusavea, mutta on yleensä paksumpaa ja joskus myös tarttuvampaa. Se on suunniteltu tekemään hiuksista pehmeän näköiset ja tuntuiset ilman tahmaista tai liikkumatonta lopputulosta ja pitäen hiukset samalla paikoillaan. Muotoilutahna on monipuolisempi kuin muotoilusavi ja -vaha – voit luoda yhden kampauksen aamulla ja muotoilla sen uuteen kuosiin iltapäivällä.

got2b molding paste 680x300

Pomade – sileään ja kiiltävään lookiin

Schwarzkopf Taft Irresistible Power Pomade hiusvaha tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja muotoiltavat. Pomade on usein öljypohjainen, mutta joskus myös vesipohjainen. Se ei kovetu kuivuessaan, mikä tekee siitä hyvin monipuolisen. Pomade-tuotteiden jäykistävät ominaisuudet tekevät niistä täydellisiä veistoksellisiin hiustyyleihin, kuten pompadoureihin tai 60-luvun inspiroimiin kampauksiin. Jos mielessäsi on puhtaan linjakas, sileä look, vain pieni herneen kokoinen määrä riittää luomaan tekstuurisen ja kiiltävän lopputuloksen.

taft shine pomade 680x300

Geeli – kiiltävään lookiin

Geeli on monen miehen ensimmäinen muotoilutuote. Schwarzkopf got2b Glued geeli on vesipohjainen ja kovettuu kuivuessaan, mikä auttaa "jäädyttämään" hiukset paikoilleen. Sillä voi tehdä hiuksista ohuemman näköiset ja muotoilla piikkejä. Geeliä voi myös käyttää esimuotoiluun levittämällä kosteisiin hiuksiin pieni herneen kokoinen määrä ennen föönausta. Näin saat hiuksiin hallittavuutta sekä kevyen ja liikkuvan lopputuloksen.

got2b spiking glue 680x300