Kauneus
Värikkäät hiukset - näin valitset värin ja värjäät hiukset

Värikkäät hiukset - näin valitset värin ja värjäät hiukset

Mikset vaihtaisi hiusväriäsi luumuun tai granaattiomenaan tai kokeilisi vaihteeksi jotain sateenkaaren väreistä? Lue vinkit ja tutustu samalla Schwarzkopf LIVE -hiusväreihin.

Sinisellä tai lilan värisillä hiuksilla et varmasti huku massaan! Tällöin on kuitenkin erityisen tärkeää huomioida kiiltävien ja hyväkuntoisten hiusten tärkeys.

Hiusten värjääminen violetiksi, vihreäksi tai siniseksi on varmasti hyvä vastalääke tylsyydelle. Näissä värivalinnoissa ei ole enää kyse heimoon kuulumisesta, sen sijaan sopiva määrä itsevarmuutta on avain tyyliin.

Erikoiset hiusvärit ovat helposti saatavilla

Schwarzkopf LIVE -hiusvärien valikoimassa on laaja kattaus eri sävyjä. Värikkäiden ja erikoisten värien kanssa leikittely on hauskaa ja sen avulla voi saada kokonaan uuden tyylin. Värikkäät hiusvärit antavat tilaa yksilöllisen tyylin luomiselle.

schwarzkopf live pakkaukset 680

Luontoäidillä ei ollut näin kirkkaita värejä hiusväripaletissaan. Violetin, kirkkaanpunaisen tai jopa vihreän väriset hiukset saattavatkin kääntää muutamia päitä. Onneksemme näiden värien löytäminen ja käyttäminen on helppoa. Alla ideoita, jotka auttavat sinua värikkäiden hiusten värjäämiseen.

Kuinka valitset värikkään hiusvärin

Hiusten värin vaihtaminen ei ole enää iso juttu. Silti saattaa mennä aikaa ennen kuin löydät sen oikean kirkkaan värin, joka korostaa tyyliäsi ja hipiääsi. Vähitellen pois haalistuva kevytväri on hyvä ratkaisu, jos et ole varma värivalinnastasi. Kestoväreillä sen sijaan saat kirkkaan ja intensiivisen värjäystuloksen. Värikkäiden hiusvärien käyttö vaatii taitoa, jotta tuloksesta tulisi tasainen.

Näin värjäät hiuksesi kirkkaan värisillä väreillä

Vaaleat hiukset on helpompi värjätä kuin tummat: jos haluat saada kirkkaanväriset hiukset, tulee ruskeat ja tummat hiukset vaalentaa ensin. Muutoin väri on haaleampi tai näkyy ainoastaan sävytyksenä. Lisäksi vaalennettu hius kerää itseensä myös enemmän väriä. Hiusvärin lisäämisen jälkeen hiukset tulee huuhdella huolellisesti, niin kauan kunnes huuhteluvesi on kirkasta. Hoitoaineen käyttö heti värjäyksen jälkeen on tärkeää, sillä se sitoo värin hiukseen. Tämä pitää värin kirkkaana pidempään. Jos sinulla on pidemmät hiukset (yli olkapään), kannattaa käyttää kaksi hiusväripakettia.

Muotoiluvinkit kirkkaanväristen hiusten värjäämiseen

Kirkkaanväriset hiusvärit toimivat parhaiten yksinkertaisissa kampauksissa. Värit pääsevät oikeuksiinsa, kun hiusten annetaan laskeutua vapaasti. Huolettomat kiharat korostavat hiusvärin syvyyttä ja kiiltoa. Yksinkertainen tyyli ja suorat hiukset ohjaavat huomion hiusvärin säihkeeseen.