Anna kaikkien puoliesi näkyä! Schwarzkopf Live- Ja Got2b-tuotteilla onnistut

Anna kaikkien puoliesi näkyä! Schwarzkopf Live- Ja Got2b-tuotteilla onnistut

Päivitetty 9.7.2021

Schwarzkopf-valikoimassa ja got2b-tuotteista on mistä valita, jotta voit ilmaista itseäsi juuri niin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Töissä huoliteltuna, harrastuksissa huolettomana ja vapaalla hiukset vallattomasti auki. Olemme eri tilanteissa erilaisissa rooleissa ja erilaiset fiilikset ohjaavat niin meitä kuin toimintaammekin. Joskus olemme räiskyvän värikkäitä, toisinaan taas hillittyjä, välillä esillä ja tarpeen tullen vetäydymme. Olemme joka päivä erilaisia, mutta aina omanlaisia. Kuulostaako tutulta? Aivan - sinähän olet monta, ja silti yhä sinä. Anna kaikkien puoliesi näkyä: rohkeasti, peittelemättä ja anteeksipyytelemättä! Schwarzkopf-valikoimassa on mistä valita, jotta voit ilmaista itseäsi juuri niin kuin se sinulle parhaiten sopii. Kulje SANNIn viitoittamaa tietä: elä täysillä LIVE-väreissä ja muotoile hiuksesi got2b-tuotteilla.

Valitse hiusväri ennakkoluulottomasti ja kokeile erilaisia tyylejä

Schwarzkopf LIVE -hiusvärivalikoimassa on valittavana kattava määrä sävyjä. LIVE-väreistä löytyy värit kaikkien tarpeisiin intensiivisistä ja värikkäistä sävyistä ruskeisiin, mustiin ja vaaleisiin. Hiusten värillä voi leikitellä ja siten vaikka vaihtaa hiustyyliään kokonaan. LIVE-väreillä voit värjätä hiuksesi juuri omannäköisiksi, ja sehän voi olla mitä vaan. Voit korostaa yksilöllisyyttäsi ja ilmaista itseäsi hiustesi kautta. Se sujuu vaivattomasti, varsinkin vähitellen haalistuvalla kevytvärillä.

Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel -kevytvärit ovat mainio vaihtoehto, jos et ole täysin varma värivalinnastasi. Tai jos haluat testata uutta, väliaikaista tyyliä vaikka viikonloppuna tai lomalla. Kestoväreillä sen sijaan saat kirkkaan ja intensiivisen värjäystuloksen. Isojen värimuutosten tekeminen kannattaa tehdä LIVE-väreillä asteittain. Schwarzkopfin nettisivuilta saat vinkkejä ja apua värivalintaan.

Muotoile itsesi esiin got2b-muotoilutuotteilla

Klassista tai räväkkää, sliipattua tai sotkuista, pitkää, lyhyttä, kiharaa tai suoraa. Valinta on sinun! Mitkä ikinä tarpeesi ja toiveesi hiustenmuotoiluun ovat, Schwarzkopfin got2b-tuotteilla luot parhaan lopputuloksen. Muista, että hiukset voi muotoilla uudelleen vaikka kesken päivän. Toimistosta suoraan after workeille, klubikeikalle tai teatteriin? Onnistuu! Harjaa päiväkampaus auki, muotoile uudelleen tilaisuuteesi sopivasti ja kiinnitä got2b 2sexy -hiuskiinteellä.

Kaipaatko tyyli-inspiraatiota talven jälkeen?

Seuraa ohjeita ja muotoile ihanan rento ja helposti toteutettava lainekampaus. Täydellinen look kesään!

  1. Suihkuta hiuksiin kauttaaltaan got2b Guardian Angel -lämpösuojaa ja föönaa hiukset kuiviksi.

Schwarzkopfin Live- Ja Got2b-kuvituskuva 1

  1. Kiharra suortuvia kääntämällä kihartimella ja lisää got2b 2sexy -hiuskiinnettä. Tee erikokoisia kiharoita rennon ja epäsymmetrisen tyylin aikaansaamiseksi. Laineista saa pehmeitä, kun suortuvia kiertää löyhästi kihartimen ympärille ja odottaa muutaman sekunnin. Anna suortuvien jäähtyä.

Schwarzkopfin Live- Ja Got2b-kuvituskuva 2

  1. Lisää hiustyveen got2b Volume -kuivashampoota, joka kohottaa ja tuuheuttaa hiuksia sekä antaa kampaukselle kestävyyttä.

Schwarzkopfin Live- Ja Got2b-kuvituskuva 3

  1. Viimeistele look erottelemalla kiharat sormien läpi ja pöyhennä ilmavaksi.

Schwarzkopfin Live- Ja Got2b-kuvituskuva 4

__Katso alta SANNI by Schwarzkopf #SinaOletMonta -filmi tai tästä.