Luonnollista hehkua Nivealta - Viisi ihonhoitovinkkiä aikuiselle iholle

Luonnollista hehkua Nivealta - Viisi ihonhoitovinkkiä aikuiselle iholle

Päivitetty 8.7.2021

Herätä ihosi luonnollinen hehku NIVEAn hemmottelevilla kasvojenhoitotuotteilla. Löydät ne K-Citymarketista!

NIVEA artikkeli 1

Pidä huolta itsestäsi

Terveet elämäntavat auttavat ihoasi pysymään nuorekkaana. Juo runsaasti vettä ja vähennä prosessoitujen elintarvikkeiden määrää. Ole hyvä itsellesi ja ihollesi!

NIVEA artikkeli 2

Aurinkosuoja vähentää ryppyjen muodostumista

UV-säteily aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Aikuiselle iholle kehitetyn NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity -päivävoiteen SK30 suojaa ihoasi auringolta samalla, kun se uudistaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Jos ihollesi syntyy helposti maksaläiskiä, käytä NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Anti-Spot -seerumia.

Hoida ihoasi säännöllisesti

Käytä päivä- ja yövoidetta säännöllisesti ja kuuntele ihosi yksilöllisiä tarpeita. Jos ihosi janoaa syväkosteutusta ja on liftauksen tarpeessa, anna sille viikon mittainen hemmotteleva tehokuuri NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape -yöampulleilla.

NIVEA artikkeli 3

Ennaltaehkäise ryppyjä

Älä jää odottamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, vaan aloita anti-age-ihonhoito ennaltaehkäisevästi. Vegaaniset NIVEA Naturally Good Anti-Age -voiteet sopivat erinomaisesti ensimmäisten ikääntymisen merkkien hoitoon. 99 % luonnolliset ainesosat pitävät ihosi pehmeänä ja kimmoisana. Ole hyvä ihollesi, niin tunnet itsesi kauniiksi sisältä ja ulkoa.

Meikki pois joka ilta

Meikki altistaa ihon erilaisille kemikaaleille ja jos et puhdista kasvojasi pitkän päivän jälkeen, altistus jatkuu läpi yön. Suosittu Naturally Good Micellar Water -misellivesi on varma valinta!

NIVEA Naturally Good Anti-Age -tuotteisiin alla olevasta videosta tai tästä.

Tutustu Nivea-tuotteisiin omassa K-Citymarketissasi!