#SHARE THE CARE – JOKAINEN VÄLITTÄMISEN TEKO RATKAISEE

#SHARE THE CARE – JOKAINEN VÄLITTÄMISEN TEKO RATKAISEE

Päivitetty 31.1.2022

Pandemia-aika on paitsi nostanut esiin ihmisten kokemuksia yksinäisyydestä ja turvattomuudesta, myös korostanut kosketuksen merkitystä ja kannustanut meitä huolehtimaan sekä itsestämme että toisistamme. Turvallisuushakuisuus on nyt isompaa kuin ennen koronaa, ja luotettavat, tunnetut tuotemerkit ovatkin nousseet tärkeiksi arjen tukipilareiksi monelle meistä.

NIVEA artikkeli fiiliskuva

Share the Care on NIVEAn tapa polkaista käyntiin vuosi 2022. Haluamme korostaa toisistamme välittämisen merkitystä jokapäiväisessä elämässämme.
Nyt myös sinulla on mahdollisuus osoittaa välittämistä ja jakaa ihonhoidon ilosanomaa läheisellesi. Osallistu kilpailuun täällä ja voit voittaa hemmottelevat NIVEA-tuotepaketit sekä itsellesi että ystävällesi!

Kampanjamme tarjoaa sinulle myös merkittävän hintaedun, sillä voit nyt tutustua NIVEAn kevätuutuuksiin ja moniin tuttuihin suosikkituotteisiin jopa 40 % alennuksella.

Tutustu NIVEAn uutuustuotteisiin

NIVEA Hyaluron Cellular Filler -seerumi kiinteyttää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Seerumi sisältää tehokosteuttavaa lyhytketjuista hyaluronihappoa sekä aktiiviaineiden imeytymistä tehostavaa 20 %:sta Hydra-Elixir -yhdistettä. Sopii käytettäväksi päivä- ja yövoiteen alle.

nivea cellular seerumi

NIVEA Waterproof Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaine poistaa tehokkaasti vedenkestävän silmämeikin. Vegaani koostumus sisältää kamomillaa ja B5-provitamiinia ja hoitaa ripsiä sekä silmänympärysihoa. Paksumpi, emulsiomainen koostumus – ei tarvetta vanulapuille! nivea waterproof eye make-up remover

Ihana NIVEA Naturally Good Aloe Vera Sheet Mask -kasvonaamio virkistää, rentouttaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi. Hajusteeton naamio sisältää 99% luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Hemmotteleva, luonnonmukaista aloe veraa sisältävä kangasnaamio tekee ihosta pehmeämmän ja kauniin raikkaan näköisen.

nivea naturally good sheet mask

Tarjous voimassa 7.-27.2.2022, kilpailu voimassa 1.-28.2.2022