Nivea Naturally Good – Luonnollista ihonhoitoa

Nivea Naturally Good – Luonnollista ihonhoitoa

Julkaistu 19.7.2022

NIVEA Naturally Good on ihonhoitosarja, jonka raaka-aineet ovat 97-99 %:sti luonnosta peräisin. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja vastuullisesti valmistettuja.

NIVEA Naturally Good -tuotteet kosteuttavat ihoa, edistävät sen uusiutumista ja tarjoavat jokaiselle ihotyypille kallisarvoisten raaka-aineiden hyvää tekevät ominaisuudet.

Ensimmäiset 100 % ilmastoneutraloidut ihonhoitotuotteet!

Tuotesarjan kaikki kasvovoiteet ovat 100 % ilmastoneutraloituja. NIVEA on vähentänyt Naturally Good -tuotteiden hiilijalanjäljet minimiinsä tuotantoketjun kaikissa eri vaiheissa. Jäljelle jäävät C02-päästöt on kompensoitu sertifioitujen ilmastoprojektien avulla.

Kierrätettävät pakkaukset

Kaikki NIVEA Naturally Good -tuotteiden pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä PET- ja PP-muovista. NIVEAlla on kaikkialla maailmassa tavoitteena käyttää vuoteen 2025 mennessä vain kokonaan kierrätettäviä, uudelleentäytettäviä tai uudelleenkäytettäviä pakkauksia. Kierrätettävät Naturally Good -pakkaukset tukevat jo tätä tavoitetta.

Tutustu tuotteisiin!

NIVEA Naturally Good -sarja sisältää kasvojenhoitotuotteita, kasvojenpuhdistustuotteita, vartalovoiteita sekä suihkugeelejä. Tutustu esimerkiksi näihin tuotteisiin:

NIVEA Naturally Good Radiance -päivävoide sisältää luonnonmukaista aloe veraa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan. Tekee ihosta ihanan raikkaan ja säteilevän. Sopii normaalille ja sekaiholle.

nivea paivavoide1

NIVEA Naturally Good Anti-Age Day Cream -päivävoide auttaa stimuloimaan ihon oman kollageenin tuotantoa* ja kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä 2 viikossa. Ihosta tulee kiinteämpi ja tasaisempi. Voide sisältää luonnonmukaista kiinteyttävää takiaisuutetta. Sopii kaikille ihotyypeille – jopa herkälle iholle. *testattu in vitro

nivea antiage1

Ihana NIVEA Naturally Good Aloe Vera Sheet Mask -kasvonaamio virkistää, rentouttaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi. Hajusteeton naamio sisältää luonnonmukaista aloe veraa. Tekee ihosta pehmeämmän ja kauniin raikkaan näköisen.

nivea maski

NIVEA Naturally Good Aloe Vera Body Lotion -vartalovoiteen hoitava, vegaaninen koostumus sisältää luonnonmukaista aloe veraa. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti jopa 48 tuntia. Nopeasti imeytyvä voide sopii normaalille ja kuivalle iholle.

NIVEA Naturally Good -vartalovoiteet on pakattu pulloihin, joihin on käytetty 50 % tavallista vähemmän muovia, minkä vuoksi pullot ovat kevyempiä ja pehmeämpiä. Pullo on rullattava, eli voiteen saa käytettyä loppuun viimeistä tippaan myöten ja voide myös vie vähemmän tilaa kierrätysastiassa. Naturally Good Aloe Vera -vartalovoiteen saat sekä 200 ml että 350 ml koossa!

nivea body2