Kauneus
Uutta! NIVEA Naturally Good

Uutta! NIVEA Naturally Good

Jokainen meistä kaipaa joskus yksinkertaisempaa ja luonnollisempaa elämää. Uusi NIVEA Naturally Good -tuotesarja on kehitetty vastaamaan tähän tarpeeseen.

Naturally Good on ihonhoitosarja, jonka raaka-aineet ovat 99 % luonnosta peräisin. Sarjan tuotteet kosteuttavat ihoa, edistävät sen uusiutumista ja tarjoavat jokaiselle ihotyypille kallisarvoisten raaka-aineiden hyvää tekevät ominaisuudet. 99 % kasvojenhoitotuotteiden raaka-aineista on luonnollista alkuperää, ja jäljelle jäävä 1 % on muuta alkuperää, lähinnä koostumuksen säilyvyyden ja tuoteturvallisuuden vuoksi.

Helppolukuinen ja selkeä tuoteseloste

Haluatko tutkia ostettavan tuotteen tuoteselostetta tarkemmin? Naturally Good -tuotteiden ulkopakkauksissa on avattu INCI-lista ryhmittelemällä raaka-aineet. Näin näet helposti, mitkä raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää, luomua tai muuta alkuperää.

Muuta alkuperää olevat raaka-aineet, kuten antimikrobinen anishappo, ovat tärkeässä roolissa, koska ne varmistavat tuotteen säilyvyyden, koostumuksen ja turvallisuuden.

Naturally Good -sarjan tuotteet valmistetaan Euroopassa tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti.

Luomuviljelty raaka-aine hoitaa ihoa

NIVEA Naturally Good -sarjaan kuuluu viisi tuotetta. Jokaiselle on valittu oma luomupohjainen nimikkoraaka-aine.

NIVEA Naturally Good Radiance -päivävoide 50 ml

Kosteuttaa 24 tunnin ajan ja jättää ainutlaatuisen raikkaan tunteen iholle. Aloe vera on lyömätön luonnollinen ihonhoitaja ja tehokosteuttaja. Sitä on käytetty yli 3000 vuoden ajan parantamaan ihoa, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan tehokkaasti. Luomulaatuisen aloe veran lisäksi raikastava koostumus sisältää arvokkaita jojoba- ja manteliöljyjä, jotka tekevät ihosta pehmeän. Ne myös pidentävät aloe veran kosteuttavaa vaikutusta. Radiance-päivävoide tuo luonnollista hehkua jokaiseen päivään. Ihanteellinen normaalille ja sekaiholle.

nivea_naturally_good_paivavoide_aloe

NIVEA Naturally Good Sensitive -päivävoide 50 ml

Hajusteeton voide kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Voiteen sisältämä luomuviljelty, puhdas kamomilla on maailman myydyimpiä lääkekasveja; mietona uutteena se rauhoittaa erinomaisesti herkkää, punoittavaa ihoa.

nivea_naturally_good_paivavoide_kamomilla

NIVEA Naturally Good Regenerating -yövoide 50 ml

Sisältää luomulaatuista arganöljyä, joka auttaa ihoa uudistumaan yön aikana ja tekee ihosta aamuksi kimmoisan. Yövoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa sisältä samalla silottaen sitä. Se sisältää myös arvokkaita jojoba- ja manteliöljyjä, jotka sitovat ihoon tehokkaasti kosteutta. Yövoide sopii kaikille ihotyypeille.

nivea_naturally_good_yovoide

NIVEA Naturally Good Cleansing Milk 200 ml ja Cleansing Toner 200 ml

Sisältävät luomulaatuista vihreäteeuutetta. Puhdistusmaito puhdistaa iholta epäpuhtaudet samalla kun se poistaa tehokkaasti vedenkestävän meikin ja ripsivärin. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja jättää jälkeensä puhtaan, raikkaan tunteen.

nivea_naturally_good_toner

Kierrätettävät pakkaukset

Naturally Good -pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä PET- ja PP-muovista. NIVEAlla on kaikkialla maailmassa tavoitteena käyttää vuoteen 2025 mennessä vain kierrätettäviä, uudelleenkäytettäviä tai kompostoitavia pakkauksia. Kierrätettävät Naturally Good -pakkaukset tukevat jo tätä tavoitetta.

Tarkan raaka-aineselosteen sisältävien ulkopakkauksiemme raaka-aine on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä.

Sustainability NIVEA