Nutrilett-käyttäjien 10 vinkkiä laihduttajille

Nutrilett-käyttäjien 10 vinkkiä laihduttajille

Julkaistu 6.7.2021

Haaveiletko arjen keventämisestä kesän aikana tai lomien jälkeen? Ota 10 helppoa vinkkiä Nutrilett-käyttäjiltä laihduttajille.

Kesä on täällä, ja toivottavasti se tuo mukanaan monia aurinkoisia päiviä mieleisten harrastusten parissa! Kesä ei välttämättä ole otollisinta aikaa painonpudotukselle, kun arjen rutiineja ei lomien takia pysty tai tarvitse noudattaa. Laihdutus on helpompaa, kun se aloitetaan mahdollisimman stressittömässä elämäntilanteessa, jossa uusien elämäntapojen opettelu ja rutiinien muodostaminen on mahdollista.

Jos kuitenkin haaveilet arkesi keventämisestä nyt tai lomien jälkeen, nappaa alta muistiin Nutrilett-käyttäjien 10 helppoa vinkkiä laihduttajille. Nutrilett-tuotteet on tarkoitettu painonhallintaan ja painonpudotukseen. Saat tuotteista kaikki tarvitsemasi vitamiinit, kivennäisaineet ja proteiinit.

  1. Lupaa itsellesi palkinto hyvästä laihdutusjaksosta

Se voi olla vaikkapa uusi vaate, hemmotteluhoito kauneushoitolassa tai keikkaliput – mutta ei herkkuja. Jos olet ennen palkinnut itsesi ruoalla, opit näin uuden tyylin asettaa tavoitteita ja palkita itsesi niiden saavuttamisesta.

  1. Halua laihtua enemmän kuin haluat syödä

Seuraavan kerran kun haluat herkutella, mieti kumpaa haluat enemmän: sipsejä vai laihtumista. Älä uhraa hetken nautinnon vuoksi laihdutuksen eteen tekemääsi työtä. Varsinkaan jos herkutteluhetken jälkeen sinulla on vain huono olo ja omatunto. Ajattele, kuinka ylpeä olet itsestäsi, kun takana on taas yksi onnistunut laihdutuspäivä!

  1. Pidä terveellistä naposteltavaa aina saatavilla

Pilko valmiiksi jääkaappiin porkkanaa tai kukkakaalia, minitomaatteja tai omenaviipaleita. Jos taas mielesi tekee suklaata, haukkaa sen sijaan suklaanmakuista Nutrilett-ateriankorvikepatukkaa. Pidä välipalaa aina mukana myös käsilaukussa siltä varalta, että mielesi tekee ostaa karkkia tai napata pulla. Nutrilett-fiiliskuva-1-680x680

  1. Hallitse mielihaluja viivytystaktiikalla

Harhauta mieltäsi tekemällä ja ajattelemalla jotain muuta. Lähde vaikka ajelulle tai kävelylle. Mielihalut yllättävät kotona keittiön lähettyvillä, mutta poistuvat ulkona. Kauppaan ei kannata mennä nälkäisenä ja sielläkin hyvä vältellä sipsi-, karkki- ym. osastoa kokonaan.

  1. Mausta keittoja ja pirtelöitä

Täysnutraukseksi kutsutaan erittäin niukkaenergiaisen dieetin noudattamista Nutrilett-ruokavalionkorvikkeilla. Tällöin kaikki päivän ateriat korvataan 5–6 annoksella Nutrilett-keittoja tai -pirtelöitä, jolloin päivittäinen energiansaanti jää 500–600 kilokaloriin riippuen valmisteesta. Joskus täysnutrauksen yhteydessä samojen makujen syöminen viikkotolkulla voi alkaa kuitenkin kyllästyttää. Heitä silloin keittojen joukkoon vähän suolaa, pippuria, valkosipulia ja basilikanlehtiä niin taas alkaa maistua! Nutrilett-fiiliskuva-2-680x680

  1. Muista juoda tarpeeksi

Riittävä nesteensaanti on tärkeää varsinkin kesän helteellä ja se tekee hyvää keholle. Vesi pitää myös nälän tunnetta poissa.

  1. Aseta osatavoitteita

Varsinkin kun pudotettavia kiloja on enemmän, on tärkeää asettaa itselleen osatavoitteita. Kukaan ei jaksa puskea pitkää laihdutusjaksoa ilman välitavoitteiden saavuttamisen iloja. Välitavoitteet voivat olla myös ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä laadullisia tavoitteita – eivät pelkästään kilomääriä! Muista olla ylpeä itsestäsi välitavoitteen saavutettuasi. Älä kuitenkaan palkitse itseäsi herkuilla.

  1. Muista, että laihdutus ei jatku ikuisesti

Erityisesti täysnutrauksen jaksamisessa auttaa tieto siitä, että jakso loppuu tietyn ajan kuluttua. Aktiivisen laihdutusvaiheen loputtua alkaakin uusien elintapojen ylläpitäminen. Se on loppuelämän pituinen projekti. Tavoitepainoasi ylläpidät parhaiten terveellisten elintapojen ja vertaistuen avulla.

  1. Anna itsellesi anteeksi, jos matkallasi tulee takapakkia

Ei haittaa, jos et pysty täysin välttämään houkutuksia. Vaikka painonpudotuksessa tulisi vaikeampia päiviä tai vaikkapa takapakki, se ei tarkoita, että kaikki työ on mennyt hukkaan. Painon ei tarvitse pudota yhtä paljon joka viikko. Älä jää märehtimään, vaan jatka entistä kokeneempana matkaasi. Riittää, että matkasi lopullinen suunta on oikea.

  1. Muista, ettet ole yksin

Rakenna tukiverkko ympärillesi ja puhu sekä hyvistä, että huonoista tuntemuksistasi muille. Tukiverkko voi koostua terveyden ammattilaisista, perheestä, ystävistä – tai jopa tuntemattomista. Joskus omat tuntemukset on jopa helpompi jakaa netissä henkilön kanssa, joka on tai on ollut samassa tilanteessa. Älä jää yksin, matka tuntuu vähän kevyemmältä toisten kanssa. Nutrilett-fiiliskuva-3-680x500

Nutrilett-menetelmän kolme askelta – 1) tehostarttaa 2) tasapainota 3) ylläpidä – tukevat sinua matkalla tavoitepainoosi ja auttavat sinua pysymään siinä. Tutustu painonpudotukseen Nutrilettin avulla sekä tuotteisiin verkkokaupassa.

Nutrilett-tuotteet saatavilla K-Citymarketeista ja verkkokaupasta.