Odotettu uutuus Urtekramilta – tehokasta hoitoa ikääntymisen ensimerkkeihin

Odotettu uutuus Urtekramilta – tehokasta hoitoa ikääntymisen ensimerkkeihin

Julkaistu 12.5.2023

Luomusertifioitu Urtekram Beauty -sarja on vastikään laajentunut uudella Ageless-linjalla. Upeita raaka-aineyhdistelmiä sisältävät tuotteet tyydyttävät vaativankin kosmetiikkafriikin tarpeet! Ainutlaatuiset koostumukset on suunniteltu täsmäiskuksi ikääntymisen ensimerkkeihin.

Ageless päivävoide – suojaa, hehkua ja kosteutta

UKBC K-media 680x907 0074 Tehokkaasti kosteuttava päivävoide ennaltaehkäisee ikääntymismuutoksia erittäin runsaan ihosoluja suojaavan antioksidanttipitoisuutensa avulla. C-vitamiini, ruusunmarjaöljy ja valkoisen inkiväärililjan juuriuute suojaavat ihosoluja vapailta radikaaleilta ja haitallisilta ympäristötekijöiltä. Tehokosteuttavat hyaluronihappo ja aloe vera täyteläistävät ihoa ja manteli- ja jojobaöljyt ravitsevat ihoa syvältä. Voide antaa kaunista hehkua ja sopii erinomaisesti meikin alle.

Ageless yövoide – levännein kasvoin uuteen päivään

UKBC K-media 680x907 0075 Ravitseva yövoide sisältää tehokkaan yhdistelmän ihoa syväkosteuttavia ja yöaikaista palautumista tukevia ainesosia. Ruusunmarjaöljy ja harvinaiset Centella Asiatica- sekä magnoliankuoriuutteet tuovat ihoon runsaasti suojaavia antioksidantteja. Hyaluronihappo, sheavoi sekä manteli- ja jojobaöljyt takaavat, että iho on aamulla kosteutettu, ravittu, raikas ja kimmoisa.

Ageless seerumi – hehkun ja kimmoisuuden maksimointiin

UKBC K-media 680x1022 2300 Sarjan helmenä kimaltelee huikeita raaka-aineita sisältävä seerumi, jota suositellaan käytettäväksi yhdessä päivä- ja yövoiteiden kanssa. Ikääntymisen merkkeihin tehokkaasti vaikuttava ja syväkosteuttava emulsiomainen seerumi sisältää huippuantioksidanttista ruusunmarjaöljyä, Centella Asiatica -uutetta, valkoisen inkiväärililjan juuriuutetta sekä tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, murumuru-voita ja kauransiemenöljyä. Nopeasti imeytyvä superseerumi antaa iholle kaunista hehkua, energiaa ja täyteläisyyttä, mikä näkyy!