P20 tuo markkinoille erittäin tehokkaat SPF50+-aurinkovoiteet herkälle iholle

P20 tuo markkinoille erittäin tehokkaat SPF50+-aurinkovoiteet herkälle iholle

Julkaistu 24.4.2023

Tietoisuus auringon haittavaikutuksista on kasvanut, ja sitä mukaa myös kuluttajien vaatimukset aurinkosuojatuotteille. Aurinkosuoja ei ehkäise pelkästään ihon palamista, se suojaa ihoa myös ennenaikaiselta ikääntymiseltä. UV-säteily on suurin yksittäinen syy ihon ennenaikaiselle vanhenemiselle. Auringosta halutaan nauttia turvallisesti luotettavan aurinkosuojatuotteen turvin, samalla kun tuotteiden tulisi olla miellyttäviä iholla ja sopia myös kasvoille meikin alle.

Luotettavan UV-suojan lisäksi aurinkovoiteelta on lupa odottaa miellyttävää kosmeettista ihotuntumaa ja helppokäyttöisyyttä, sillä aurinkovoiteiden tahmeat, paksut ja nihkeästi levittyvät koostumukset ovat menneisyyttä. P20-sarjan modernit aurinkosuojat tarjoavat äärimmäisen miellyttävät, nopeasti imeytyvät ja ohuet koostumukset, jotka tuntuvat iholla kevyiltä, samalla tuoden korkean suojan auringon haittavaikutuksia vastaan.

Herkälle iholle suunnitellut uutuusaurinkosuojat vartalolle ja kasvoille

Uudet P20 Sensitive -aurinkosuojat tuovat nyt entistä miellyttävämmän ja tehokkaamman vaihtoehdon herkän ihon suojaamiseen.

Erittäin korkea SPF50+ -suojakerroin, laajan spektrin UVA- ja UVB-suodattimet sekä ympäristö- ja allergiasertifioidut, dermatologisesti testatut sekä vegaaniset koostumukset vastaavat kuluttajien vaatimuksiin tehokkaasta, hyvin siedetystä ja samalla ympäristötietoisesta aurinkovoiteesta.

Saatavilla SPF50+ Sensitive Face -voide kasvoille sekä SPF50+ Sensitive Skin -voide vartalolle.

Syyt valita P20 SPF 50+ Sensitive-aurinkosuoja

• Tehokas suoja: moderni UV-suodatinteknologia takaa laajan kirjon fotostabiilin suojan sekä UVB- että UVA-säteilyn kaikille aallonpituuksille 280–400 nm • Superior UVA-suoja: ylittää EU:n minimivaatimustason yli kaksinkertaisesti – äärimmäisen tehokas suoja ihoa vanhentavaa UVA-säteilyä vastaan • EcoSunPass -ympäristösertifiointi: tuotteen UV-filttereiden ympäristövaikutukset on arvioitu, ja tuote on todettu vähemmän ympäristöä kuormittavaksi • Kosmeettisesti miellyttävä: helposti levittyvä ja tahmaamaton koostumus • Erittäin vedenkestävä: jopa 3 tuntia • Kestävä ja fotostabiili koostumus: suojaa jopa 10 tuntia • Allergiasertifioitu, ei sisällä lisättyjä hajusteita: tuote on tarkastettu ja läpäissyt allergiariskiarvioinnin - sopii herkällekin iholle