Pastellivivahteita vaalennetuille hiuksille

Pastellivivahteita vaalennetuille hiuksille

Julkaistu 14.11.2022

Uudet Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt tuovat ihania pastellivivahteita vaalennettuihin hiuksiin - helposti ja nopeasti. Neljän herkullisen uutuussävyn avulla taitat sävyä pilvenhattaran pastelliseksi vain viidessä minuutissa.

Biozell Professional COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt ovat nopea- ja helppokäyttöinen uutuus, joiden avulla voit leikitellä väreillä ja taittaa vaalennettujen hiusten sävyä pehmeän pastelliseksi. Niiden vaikutusaika on vain viisi minuuttia, ja sävy kestää hiuksista riippuen noin 4-8 pesun ajan.

Taittosävyt ovat hoitoainepohjaisia, joten ne ovat hellävaraisia hiuksille ja hiuspohjalle ja samalla ne kosteuttavat ja hoitavat hiusta. Käsittely antaa hiuksiin myös upean kiillon.

Biozell Pastels digiartikkeli 02

Neljä pehmeää pastellisävyä

Uutuussarjaan kuuluvat seuraavat sävyt:

  • Marshmallow - kaunis pastellipinkki
  • Lavender - viileä pastellilila
  • Peach - herkän pehmeä pastellinen persikka
  • Champagne - metallinhohtoinen vaalea beige

Lopputulos on yksilöllinen ja riippuu hiusten kunnosta, pohjaväristä, luontaisesta hiuslaadusta ja aikaisemmista käsittelyistä. Suomessa valmistettujen taittosävyjen koostumus on vegaaninen, silikoniton ja ammoniakiton.

Helppoa ja nopeaa!

Biozell Pastels digiartikkeli 01 Parhaan tuloksen saat käyttämällä taittosävyä heti vaalennuksen jälkeen ja kun hiuksesi on vaalennettu vaalennusasteeseen 10 tai vaaleammaksi.

Levitä taittosävy kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Lue tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.

Vinkki! Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, samoin levittäminen kuiviin hiuksiin.