Rakastu hiuksiisi aina uudelleen kotimaisten Biozell Professional -sävytteiden avulla!

Rakastu hiuksiisi aina uudelleen kotimaisten Biozell Professional -sävytteiden avulla!

Päivitetty 24.4.2023

Kotimaisilla Biozell Color Mask ja Color Tech -sävytteillä saat ylläpidettyä hiusväriäsi elinvoimaisena, elvytettyä haalistuneen hiusvärin, taitettua sävyä tai vaikka tuotua kokonaan uutta vivahdetta hiuksiin.

Sävytteet on suunniteltu värjätyille ja vaalennetuille hiuksille, käsittelemättömiin hiuksiin ne antavat vain kevyen vivahteen ja kauniin kiillon. Harmaita hiuksia tai tyvikasvua sävytteet eivät peitä.

Biozell artikkeli kuva 1 4 2023

Kuinka valita juuri sinulle oikea sävyttävä tuote?

Biozell Color Mask ja Color Tech - sävytteet ovat hoitoainepohjaisia, helliä hiuspohjalle eivätkä ne sisällä parafenyylidiaminia.

Color Mask -sävytteet ovat hoitavia sävytteitä, niiden vaikutusaika on 3–5 minuuttia ja ne kestävät hiuksissa 4–8 pesukertaa. Color Tech -sävytteet ovat taas intensiivisiä sävytteitä, joiden vaikutusaika on 10–15 minuuttia ja sävytteet kestävät hiuksissa jopa 20 pesukertaa.

Biozell Color Mask ja Color Tech -sävytteiden valikoimasta löydät niin klassisia luonnollisia sävyjä kuin räväkämpiä erikoisvärejäkin. Color Mask -sävytteistä löytyy myös vaalennetuille hiuksille tarkoitetut Nordic Pastels -sävytteet, jotka antavat kauniin pastellin sävyn ja upean kiillon.

Biozell artikkeli kuva 2 4 2023

Parhaat vinkit sävytykseen

Mix & Match! Voit sekoittaa keskenään mitä tahansa Biozell -sävytteitä ja luoda oman ainutlaatuisen sävyn.

Vaalenna vaikutusta Jos sävyte on sinulle liian tumma tai kirkas, voit keventää sitä sekoittamalla sen tavalliseen hoitoaineeseen.

Tehosta vaikutusta Saunan lämpö tai väriaineen levittäminen kuiviin hiuksiin lisäävät lopputuloksen intensiivisyyttä.

#rakastuhiuksiisi #hiuspositiivisuus

Biozell artikkeli kuva 3 4 2023